Attila Végh v Let's Dance - informácie, účastníci a program

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Už siedma séria populárnej televíznej tanečnej show Let's Dance na Slovensku odštartuje v nedeľu 6. marca. Poznáme všetkých jej účastníkov a je medzi nimi aj sám veľký Attila Végh.

INFORMÁCIE - ATTILA VÉGH - ÚČASTNÍCI - POROTA
PRIAME PRENOSY - HISTÓRIA

Attila Végh Foto: ČTK/Krumphanzl Michal

Let's Dance 7 (2022) - informácie o relácii, dátum a program

Nová 7. séria Let's Dance sa na slovenské obrazovky vracia po piatich rokoch. Televízia Markíza oznámila štart relácie na nedeľu 6. marca 2022. Vysielať sa bude v hlavnom vysielacom čase od 20:30 hod.

Ako už vyplýva z názvu, v tejto súťaži ide o tanečné umenie jednotlivých účastníkov, ktoré hodnotia porotcovia aj diváci prostredníctvom SMS hlasovania. Čaká nás niekoľko častí s rôznymi kreatívnymi témami a kostýmami, v ktorých budú jednotlivé páry postupne vypadávať, až napokon spoznáme víťazov - kráľovnú a kráľa tanečného parketu.

Predlohou pre tento televízny formát je mimoriadne úspešná show z Veľkej Británie s názvom Strictly Come Dancing, ktorá odštartovala na BBC v roku 2004.

Let's Dance: Attila Végh a partnerka Eliška Lenčešová

Už nejaký ten piatok je známe, že medzi tohtoročnými celebritnými účastníkmi obľúbenej tanečnej show bude žiariť aj elitný slovenský bojovník, bývalý šampión Bellatoru a víťaz "Zápasu storočia" v Oktagon MMA – Attila Végh.

Dnes 36-ročný rodák z Dunajskej Stredy, ktorý sa naposledy predstavil vo svojom vôbec prvom boxerskom súboji proti Patrikovi Kinclovi na podujatí Fight Night Challenge, sa tak od začiatku roka učil tancovať.

Jeho tanečnou partnerkou bude profesionálka Eliška Lenčešová, ktorá sa tancu venuje už od 9 rokov, je majsterkou Slovenska a v súčasnosti trénuje s bývalým majstrom sveta v tanečnom športe Petrom Stokkebroem.

Relácia Let's Dance (TV Markíza) - tanečné páry, dvojice, účastníci, súťažiaci

Attila a Eliška sú však iba jednou z 11 dvojíc, ktoré na jar zabojujú o priazeň divákov na tanečnom parkete. Markíza do siedmej série vybrala 6 mužských a 5 ženských celebrít, ktoré už tradične spojila do párov s profesionálnymi tanečníkmi.

Okrem Attilu Végha teda uvidíme aj hercov Jána Koleníka, Mareka Fašianga či Adama Bardyho, zabávača Fera Jokea či politického moderátora Michala Kovačiča. Prominentnú časť dopĺňajú herečky Kristína Svarinská, Zuzana Kubovčíková Šebová a Diana Mórová, modelka Aicha a bývalá úspešná tenistka Dominika Cibulková.

Všetci dostali tanečných partnerov, ktorí ich budú viesť za víťazstvom. Kompletný prehľad tanečných dvojích a účastníkov Let's Dance 7 nájdete v nasledujúcej tabuľke.

LET'S DANCE 2022 (TV MARKÍZA) - TANEČNÉ PÁRY, ÚČASTNÍCI, SÚŤAŽIACI
Známe osobnosti Profesionálni tanečníci
Attila Végh Eliša Lenčešová
Ján Koleník Vanda Poláková
Michal Kovačič Simona Brecíková
Adam Bardy Dominika Rošková
Fero Joke Vanesa Indrová
Kristína Svarinská Marek Klič
Dominika Cibulková Róbert Pavlík
Aicha Fabio Belucci
Diana Mórová Marek Bureš
Zuzana Kubovčíková Šebová Vilém Šír
Marek Fašiang Adriana Mašková

Let's Dance 2022 (7. séria) - moderátor Viktor Vincze a porota

Televízna show, samozrejme, nemôže byť bez kvalitného moderátora. Tejto úlohy sa zhostila známa tvár z Televíznych novín Viktor Vincze.

V relácii však uvidíme aj jeho manželku a taktiež veľmi úspešnú moderátorku Adelu Vinczeovú, ktorá bude jednou z porotkýň tejto tanečnej súťaže.

Spolu s ňou sa za stolom porotcov opäť ocitnú aj Ján Ďurovčík a Tatiana Drexlerová. Novou tvárou je hlavný porotca, kubánsky choreograf a model žijúci v Nemecku, Jorge González.

Ako a kde sledovať naživo 7. sériu Let's Dance 2022 - priamy prenos, livestream online, živé SMS hlasovanie

Priame prenosy z Let's Dance bude TV Markíza vysielať od 6. marca 2022 každú nedeľu v hlavnom vysielacom čase o 20:30 hod. Jednotlivé časti si budete môcť pozrieť naživo a taktiež zo záznamu aj prostredníctvom internetovej platformy VOYO. Tú môžete mať už od 5,99 eur mesačne.

Súčasťou hodnotenia tanečných párov v každej časti vysielanej naživo bude aj divácke SMS hlasovanie v reálnom čase, ktoré výrazným spôsobom rozhodne, kto postúpi ďalej, resp. zvíťazí v celej show.

Tanečná show Let's Dance - história a víťazi

Let's Dance odštartovala na slovenskej scéne a obrazovkách TV Markíza prvýkrát v roku 2006 a okamžite si vtedy získala množstvo divákov. Premiérovú sériu vyhrala herečka Zuzana Fialová s profi tanečníkom Petrom Modrovským. Vďaka veľkému úspechu tohto programu nasledovali okamžite aj ďalšie série.

V druhej triumfovali Michaela Čobejová - Tomáš Surovec, tretiu vyhral Juraj Mokrý s Katarínou Štumpfovou, štvrtý ročník ovládli Nela Pocisková opäť s Tomášom Modrovským, piaty Janka Hospodárová s Matejom Chrenom, no a ten posledný diel v roku 2017 patril hercovi Vladimírovi Kobielskemu s tanečníčkou Dominikou Chrapekovou.

LET'S DANCE (TV MARKÍZA) - PREHĽAD VÍŤAZOV
7. séria (2022)
6. séria (2017) Vladimír Kobielsky - Dominika Chrapeková
5. séria (2011) Janka Hospodárová - Matej Chren
4. séria (2010) Nela Pocisková - Tomáš Modrovský
3. séria (2009) Juraj Mokrý - Katarína Štumpfová
2. séria (2008) Michaela Čobejová - Tomáš Surovec
1. séria (2006) Zuzana Fialová - Peter Modrovský

1️⃣ Kedy a kde štartuje televízna show Let's Dance?

Siedma séria tanečnej reality show Let's Dance odštartuje na obrazovkách televízia Markíza v nedeľu 6. marca 2022. Vysielaná bude v hlavnom večernom prime time.

2️⃣ Aké známe osobnosti sa predstavia v 7. sérii Let's Dance?

Tohtoročná edícia obľúbenej tanečnej show bude opäť stáť na divácky obľúbených celebritách, ktoré povedú ich profesionálni taneční partneri. Jednou zo známych tvárí bude aj MMA bojovník Attila Végh. Kompletný prehľad účastníkov a tanečných párov nájdete TU sipka

3️⃣ Kto je tanečnou partnerkou Attilu Végha v Let's Dance 2022?

Attila Végh sa na účasť v tanečnej súťaži pripravoval niekoľko mesiacov. Známa je, samozrejme, aj jeho profesionálna tanečná partnerka - Eliška Lenčešová. Viac si o nej môžete prečítať v tomto článku.

DOXXbet online stávková kancelária

Online stávková kancelária DOXXbet

ZOBERTE SI STÁVKU 20 € BEZ RIZIKA

Zaregistrujte sa v Doxxbete a získajte stávku bez rizika za 20 € a naviac aj vstupný bonus až 5 000 €.

KLIKNI TU a stav si za 20 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Attila Végh

Attila Végh – slovenská MMA legenda

Attila Pumukli Végh je aktuálne najlepším slovenským MMA bojovníkom. Svoj najvýznamnejší úspech dosiahol v americkej organizácii Bellator.

Karlos Vémola

Karlos Vémola – legendárny český MMA bojovník

Karlos „Terminátor“ Vémola je jeden z najvýraznejších českých MMA bojovníkov v súčasnosti. Bol prvým Čechom, ktorý sa predstavil v UFC.

Martin Buday

Martin Buday už pozná dátum debutu aj prvého súpera v UFC

Slovenský bojovník Martin Buday sa dozvedel meno svoho prvého súpera v ťažkej váhe UFC. Je ním Američan Chris Barnett a stretnú sa 16....