UFC on ESPN: The Korean Zombie vs. Ige - informácie a výsledky

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Ďalší turnaj UFC Fight Night v sobotu 19. júna ponúkne niekoľko zaujímavých medzinárodných súbojov s hlavným zápasom Chan Sung Jung vs. Dan Ige.

INFORMÁCIE - ANALÝZA - FIGHT CARD - PRIAMY PRENOS

Prázdna klietka UFC Foto: Cassiano Correia, Shutterstock.com

Hodnotenie UFC on ESPN: 8,7/10

  • Dátum a meisto konania: 19. júna 2021, Las Vegas, USA
  • Ponuka stávok: MMA môžete tipovať vo všetkých stávkových kanceláriách

UFC Fight Night: The Korean Zombie vs. Ige - informácie, dátum a čas

Podujatie UFC Fight Night: The Korean Zombie vs. Ige sa koná v sobotu 19. júna 2021 od 22:00 hod SELČ v Las Vegas. Turnaj nesie názov podľa hlavného zápasu, v ktorom sa stretnú štvorka a osmička perovej váhy Juhokórejčan Chan Sung Jung, prezývaný The Korean Zombie, a americký fighter Daniel Ige. Kliknite sem a sledujte tento galavečer UFC naživo.

Jung však nie je jediným Kórejčanom na tomto turnaji. Okrem toho uvidíme aj ukrajinsko-moldavský súboj, zaujímavú ekvádorsko-anglickú konfrontáciu, brazílske derby a ďalších kvalitných svetových bojovníkov.

MMA sleduj priebeh zápasu tu

UFC on ESPN: Jung vs. Ige - analýza, kurzy a tip

Chan Sung Jung, ktorý bol v minulosti už veľmi blízko titul v perovej váhe, pôsobí v UFC od roku 2011. Je pravideľným zberateľom výkonnostných bonusov a stále jedným z možných budúcich adeptov na titulov v tejto hmotnostnej kategórii. Jeho súboj s Dustinom Poirierom v máji 2012, kedy súpera "uškrtil", bol vyhlásený za zápas roka hneď niekoľkými nezávislými médiami.

"The Korean Zombie", ako znie prezývka 34-ročného rodáka z mesta Pohang, je veľmi komplexným bojovníkom. Vlastní opasky hapkido, taekwondo, džudo aj brazílskeho jiu-jitsu. Je tiež bývalým kickboxerom s vynikajúcou bilanciou 15 výhier (11-krát KO) - 6 prehier. Veľmi podobne vyzerá aj jeho profi rekord v MMA, kde doposiaľ zaznamenal 16 výhier (14 pred limitom) a 6 prehier. Ešte nikdy neprehral v submisii.

Proti nemu bude stáť Hawaičan Dan Ige, ktorý zmluvu v UFC získal vďaka úspechu v reality show Dana White's Contender Series v roku 2017 a svojej šance sa chopil vynikajúco. I keď prvý zápas medzi svetovou elitou prehral, následne zdolal 6 súperov za sebou. Jeho sériu prerušil v júli 2020 Calvin Kattar, ktorý ho v Abu Dhabi zdolal na body, naposledy však Ige v Las Vegas knokautoval Gavina Tuckera už po 22 sekundách.

Jeho celková bilancia v profesionálnych zápasoch vyzerá veľmi dobre: 15 víťazstiev (9 pred limitom) - 3 prehry. Aj Ige je kvalitný kickboxer, má čierny opasok v jiu-jitsu a hnedý pás v džude. Veľmi dôsledne sa venuje aj wrestlingu. Takže aj o ňom platí, že je veľmi všestranný fighter. Navyše Ige ešte nikdy neprehral zápas pred limitom.

TIP: Jung zvíťazí s kurzom 1,87 sipka Stavte si v Tipsporte

Chan Sung Jung v tom zápase zvíťazí.

Na základe predchádzajúcich zápasov, kvalít oboch bojovníkov a tiež podľa názorov odborníkov a bookmakerov by to mal byť veľmi vyrovnaný zápas, kde môžeme víťaza odhadnúť iba veľmi ťažko. Na stranu Kórejčana sa prikláňame kvôli miernej výškovej výhode a bohatším skúsenostiam. Na tiket dávame Chan Sung Junga.

UFC Fight Night: Jung vs. Ige - fight card, program a výsledky

Hlavný zápas Chan Sung Jung vs. Dan Ige je jednoznačne najatraktívnejším súbojom na fight card tohto turnaja. To určite aj z hľadiska umiestnenia v rebríčku danej hmotnostnej kategórie, ale aj pre zaujímavé osobnosti a kvality oboch bojovníkov. Zo známych borcov sa na galavečera predstavia napr. Aleksei Oleynik, Marlon Vera či Bruno Silva. V Prelims uvidíme aj dva ženské zápasy.

UFC Fight Night: The Korean Zombie vs. Ige - program a fight card
Main Card
Featherweight Chan Sung Jung (na body)
vs. Dan Ige
Heavyweight Aleksei Oleynik vs. Serghei Spivak (na body)
Bantamweight Marlon Vera (na body) vs. Davey Grant
Featherweight Julian Erosa vs. Seungwoo Choi (KO)
Middleweight Wellington Turman vs. Bruno Silva (KO)
Welterweight Matt Brown (KO) vs. Dhiego Lima
Preliminary Card
Light Heavyweight Aleksa Camur vs. Nicolae Negumereanu (na body)
Women's Strawweight Kanako Murata vs. Virna Jandiroba (TKO)
Welterweight Kalinn Williams (na body) vs. Matthew Semelsberger
Heavyweight Josh Parisian (na body) vs. Roque Martinez
Lightweight Joaquim Silva vs. Ricky Glenn (KO)
Women's Flyweight Casey O'Neill (submisia) vs. Lara Procopio

Kde sledovať UFC on ESPN 25 (UFC Vegas 29) - livestream, priamy prenos, PPV

Aj tento turnaj UFC nájdeme v ponuke livestreamov v stávkových kanceláriách ako napr. Tipsport. A počas sledovania zápasov na TV Tipsport môžete využiť aj live stávky na rôzne udalosti počas súbojov.

Priamy prenos nájdete aj v televízii, slovenskí diváci budú môcť podujatie sledovať s česko-slovenským komentárom naživo na Premier Sport TV v sobotu 19. júna od polnoci. No a všetky turnaje UFC vysiela aj internetová televízia VOYO, UFC Vegas 29 nie je výnimkou. Tu si ho všetky zápasy môžete pozrieť naživo alebo kedykoľvek zo záznamu.

Poslednou možnosťou je predplatiť si PPV (pay-per-view) prístup cez UFC Fight Pass na oficiálnych stránkach organizácie. Je to trochu drahšie, ale máte zaručenú najvyššiu kvalitu a originálny komentár pre fajnšmekrov.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

Ďalší Slovák v UFC? Martin Buday má životnú šancu!

Ďalší Slovák v UFC? Martin Buday má životnú šancu!

Ďalší Slovák je na prahu slávnej UFC. Martina Budaya delia od podpisu zmluvy s najlepšou svetovou MMA organizáciou dve víťazstvá. Nebude to...

MMA súboje v klietke sa tešia veľkej obľube.

MMA (Mixed Martial Arts) – história, pravidlá a zaujímavosti

MMA je v našich končinách stále viac populárnejší bojový šport. V tomto článku vám prinášame prehľad všetkých základných informácií,...