UFC: Martin Buday vyzve bývalého šampióna Andreia Arlovskiho

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Martina Budaya čaká v UFC už šiesty zápas a tentokrát to bude možno najväčšia výzva v jeho živote. V polovici júna sa v Las Vegas postaví proti legende tejto organizácie a bývalému šampiónovi ťažkej váhy Andreiovi Arlovskimu.

ANALÝZAKURZY – LIVESTREAM

Martin Buday (UFC) Foto: Profimedia

Hodnotenie zápasu Buday vs. Arlovski: 9,5/10

  • Termín: 15. júna 2024
  • Miesto: Las Vegas, Nevada, USA
  • Kurzy: vo všetkých stávkových kanceláriách

UFC Fight Night 243: informácie, dátum, čas a miesto

Turnaj z kategórie UFC Fight Night s poradovým číslom 243, na ktorom Martin Buday nastúpi, zatiaľ nemá definitívne potvrdený program ani hlavný zápas. S istotou vieme len to, že by sa mal konať v noci zo soboty 15. júna na nedeľu 16. júna 2024 v UFC APEX Centre v Las Vegas.

sipka Kliknite sem, zaregistrujte sa, stavte si a sledujte UFC NAŽIVO

MMA sleduj priebeh zápasu tu

UFC: Martin Buday vs. Andrej Arlovski (heavyweight) – analýza, kurzy, tip

Slovenský obor Martin Buday (32) vstúpil do UFC vo veľkom štýle, keď vyhral hneď prvé štyri zápasy, no teraz v decembri narazil na nováčika Shamila Gazieva, ktorý ho dokonale zaskočil a doslova zmlátil na TKO už na začiatku druhého kola. Rodák z Trnavy však atakuje rebríček top 15 v ťažkej váhe, a tak sa musí pozviechať, vyhrať ďalšie dôležité zápasy a nastúpiť na víťaznú vlnu znova.

Silnou stránkou "Badyho" je určite odolnosť v postoji. Veľa toho znesie, veľa tvrdých úderov aj rozdá. Ma dobré ruky. Na svoju váhu a veľkosť je aj pomerne agilný, no lepší súperi ho dokážu fyzicky vyčerpať. Na kondičke ešte musí popracovať. Jeho celková bilancia v profi MMA je 13 výhier – 2 prehry (v UFC 4–1). V postoji to má 7–1 a zaujímavé je, že zatiaľ nikdy neprehral ani na submisiu (2–0).

MARTIN BUDAY 🇸🇰 POROVNANIE ANDREI ARLOVSKI 🇧🇾
13–2 BILANCIA 34–23
7–1 KO/TKO 17–12
2–0 SUBMISIA 3–3
4–1 BODY 14–8
32 vek 45
196 cm výška 193 cm
120 kg váha 112 kg

Andrei Arlovski (45) požíva v UFC aj v celom svete MMA obrovský rešpekt. Bieloruský rodák s americkým občianstvom v tejto organizácii pôsobil na dve etapy. Prvýkrát sem prišiel ako mladík v roku 2000 a za 5 rokov sa postupne stal šampiónom ťažkej váhy. Neskôr o titul prišiel a prestúpil do iných amerických bojových podnikov ako Affliction, Strikeforce, ProElite a pod.

V roku 2014 sa však do UFC opäť vrátil. Najprv vyhral štyri zápasy v rade, potom však prehral päťkrát za sebou. V organizácii však zostal dodnes a bojoval proti mnohým veľkým hviezdam a legendám ako Stipe Miocic, Alistair Overeem, Francis Ngannou, Augusto Sakai, Jairzinho Rozenstruik, Tom Aspinall a pod. Vo svojej bohatej profesionálnej kariére nazbieral doteraz 34 výhier a 23 prehier. Považuje sa za komplexného bojovníka, no samozrejme v ťažkej váhe najradšej bojuje v postoji.

NÁŠ TIP: Buday zvíťazí (kurz 1,60) sipka Stavte si a sledujte naživo

  • V oficiálnom zápise aj v stávkových kanceláriách je ako prvé meno Bielorusa, čo nie je prekvapením. Avšak my sa budeme v tomto zápase prikláňať na stranu Budaya. Arlovski je už veterán, ktorý v posledných rokoch ťahá už viac-menej iba zo zotrvačnosti. Naopak slovenský bojovník je na vzostupe, má väčšiu motiváciu, stále sa zlepšuje, no a trpká skúsenosť zo zápasu s Gazievom ho určite opäť nasmeruje k výraznejšiemu progresu. Arlovski je atletickejší, lenže zároveň o 13 rokov starší. Ak sa Buday pripraví kondične a takticky, mal by to zvládnúť.
TIPSPORT KURZY: ARLOVSKI vs. BUDAY
ARLOVSKI 1 (2,19) Remíza X (45,00) BUDAY 2 (1,93) ⭐

Tipsport - registruj sa a vsaď si online

Arlovski vs. Buday UFC: LIVE stream, TV priamy prenos a PPV online

Všetky turnaje UFC v tomto roku vysiela naživo platená streamovacia služba Voyo, ale tie so slovenskou či českou účasťou môžete nájsť aj v televíznom programe na kanáloch Premier Sport alebo Nova Sport. O tom, kde sa bude napokon vysielať UFC Fight Night s Martinom Budayom vás budeme, samozrejme, informovať.

Už teraz však s istotou vieme, že livestream zadarmo nájdete na TV Tipsport. Stačí mať v Tipsporte pretipované v priebehu mesiaca aspoň 1,20 eur. Ak sa zaregistrujete teraz ako nový zákazník, dostanete živé prenosy na prvých 7 dní úplne zdarma a bez ďalších podmienok a ešte aj 30-eurový kredit na prvé stávky.

Ďalšou alternatívou je kúpiť si oficiálne PPV (pay-per-view) a sledovať turnaj na platforme UFC Fight Pass alebo cez aplikáciu.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Ľudovít Klein (UFC)

Ľudovít Lajoš Klein 🥊️ prvý Slovák v UFC a jeho zápasy

Ľudovít Klein je bojovník MMA, ktorý sa ako prvý Slovák v histórii dostal do slávnej UFC✨ A hneď pri svojom debute dokázal zvíťaziť❗✌

Vemola vs. Vegh 2 - datum a cas

Odveta zápasu storočia Vémola vs. Végh – dátum, vstupenky a kurzy

Je to potvrdené❗ Česko-slovenská MMA scéna zažije odvetu Zápasu storočia✨ Attila Végh a Karlos Vémola opäť v rámci Oktagon MMA.

Mike Tyson vs. Jake Paul

Box: Mike Tyson sa vracia! Vyzval ho Jake Paul a bude to vysielať Netflix

Blíži sa zápas, ktorý otrasie celým svetom. Jake Paul nemá žiadne zábrany a vyzval v boxe jednu z najväčších žijúcich legiend tohto športu.