UFC Fight Night: Walker vs. Hill - info, kurzy a livestream

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária DOXXbet

Bonus až 5 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

V Las Vegas sa tento víkend koná ďalší galavečer UFC Fight Night. Má poradové číslo 201 a jeho hlavných highlightom bude súboj v poloťažkej váhe Johnny Walker vs. Jamahal Hill.

INFORMÁCIE - ANALÝZA a KURZY - FIGHT CARD a VÝSLEDKY - LIVESTREAM

UFC klietka Foto: Cassiano Correia/Shutterstock.com

Hodnotenie UFC Fight Night 201: 8,4/10

  • Dátum a miesto: 19. februára 2022, Las Vegas, USA
  • Ponuka stávok: kurzy na UFC nájdete vo všetkých slovenských stávkových kanceláriách

Aktualizácia: Jamahal Hill knokautoval Johnnyho Walkera

Tak trochu to viselo vo vzduchu a napokon sa to stalo skutočnosťou. Jamahal Hill zdržal Johnnyho Walkera v klietke iba necelé jedno kolo. Krátko pred koncom tretej minúty zápasu prišiel úder, ktorý Brazílčana "vypol" a bolo rozhodnuté. Rezolútny knokaut!

V prvom kole sa rozhodol aj hlavný predzápas večera. Kyle Daukaus na konci úvodného dejstva utiahol Jamieho Picketta na "D'Arce choke" a napriek tomu, že sekundy ubiehali, Pickett sekundu pred koncom kapituloval.

V súboji ťažkých váh sme videli vyrovnaný zápas s víťazným koncom pre Parkera Portera, ktorý porazil Alana Baudota na body. Podobne ako v strednej váhe, kde Joaquin Buckley po "split decision" zdolal Abdula Razaka Alhassana.

Akčný záver zápasu sme mohli vidieť v ľahkej váhe, kde Jim Miller zmlátil Nikolasa Mottu už v prvej polovici druhého kola technickým knokautom.

sipka Kompletný prehľad zápasov a výsledkov na fight card UFC Fight Night 201

UFC Fight Night 201: Walker vs. Hill - informácie, dátum a miesto

V noci zo soboty 19. februára na nedeľu 20 februára 2022 sa v Las Vegas opäť uskutoční turnaj UFC Fight Night. Galavečer s poradovým číslom 201 prebehne pod strechou arény UFC Apex. Určite nás čaká viac ako 10 atraktívnych zápasov. Program vyvrcholí bitkou v poloťažkej váhe Johnny Walker vs. Jamahal Hill. Kliknite sem, stavte si a sledujte UFC Fight Night 201 NAŽIVO!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

UFC Fight Night: Johnny Walker vs. Jamahal Hill - analýza, kurzy a tip

Johnny Walker (29), celým menom Walker Johnny da Silva Barra Souza je Brazílčan narodený v Rio de Janeiro. Keďže má takmer 2 metre a 100 kíl, pôvodne bojoval v ťažkej váhe. Po vstupe do UFC sa mu síce celkom darilo, ale v posledných zápasoch ťahal výrazne za kratší koniec. Prehral tri z posledných štyroch vystúpení.

Naposledy ho na body zdolal Thiago Santos, predtým síce veľmi pekne knokautoval Ryana Spanna, lenže to bolo až po dvoch prehrách s Nikitom Krylovom a Coreym Andersonom. Nebezpečný boxer s hnedým opaskom v brazílskom jiu-jitsu a profesionálnou bilanciou 18 výhier - 6 prehier sa tak rozhodol skúsiť ľahšiu hmotnostnú kategóriu. S 15 knokautami na konte bude v tejto divízii poriadnou hrozbou.

V jiu-jitsu je dobrý aj rodák zo Chicaga Jamahal Hill (30) s prezývkou "Sweet Dreams". Je taktiež podobných fyzických proporcií, ale nemá na konte toľko skúseností v profesionálnej MMA ako jeho najbližší súper. Američanova bilancia je 9 výhier - 1 prehra. V roku 2020 mu anulovali víťazstvo nad Klidsonom Abreu kvôli pozitívnemu testu na marihuanu.

Hill sa zatiaľ ukázal ako solídny postojár. V decembri minulého roka knokautoval Jimmyho Cruteho už po 48 sekundách. V júni ho však za necelé dve minúty dal dole Paul Craig. To však bola tá jediná prehra v jeho profi kariére. Zaujímavosťou je, že má šesť detí.

TIP: Hill zvíťazí (kurz 1,38sipka Stavte si a sledujte NAŽIVO v Tipsporte!

Tipujeme víťazstvo Jamahala Hilla.

Zápas to podľa všetkého bude veľmi vyrovnaný. Obaja sú výborní strikeri, takže očakávame, že to bude dynamická aj krvavá bitka v postoji. Až 80 % tipujúcich na Tipsporte sa prikláňa víťazstvu Hilla, ktorý je s kurzom 1,38 papierovým favoritom zápasu. Walkerovi bookmakeri pridelili kurz 2,86. Nemá formu a proti chlapíkovi, ktorý prehral iba raz a fandí mu obrovská rodina, to bude mať veľmi ťažké. Tipujeme víťazstvo Jamahala Hilla.

UFC Vegas 48 - fight card, program, zápasy (výsledky)

Fight card tohto turnaja však nie je iba o Walkerovi s Hillom. Hlavnými predskokanmi budú borci Kyle Daukaus a Jamie Pickett, ktorí sa napokon dohodli na súboji v catchweight. Keďže fanúšikovia majú radi súboje ťažkých váh, ani tentokrát nebude chýbať jeden z nich: Parker Porter vs. Alan Baudot.

Nádejne vyzerá aj duel medzi Jimom Millerom a Nikolasom Mottom a parádne predstavenie sa očakáva v strednej hmotnostnej kategórii, kde sa proti sebe postavia Joaquin Buckley a Abdul Razak Alhassan.

Prehľad všetkých zápasov, kompletný program a po skončení turnaja aj výsledky nájdete v nasledujúcej tabuľke.

UFC FIGHT NIGHT 201 - FIGHT CARD, PROGRAM, ZÁPASY a VÝSLEDKY
Main card
Light Heavyweight Johnny Walker vs. Jamahal Hill (KO)
Catchweight (195 lb) Kyle Daukaus (SUB) vs. Jamie Pickett
Heavyweight Parker Porter (BODY) vs. Alan Baudot
Lightweight Jim Miller (TKO)
vs. Nikolas Motta
Middleweight Joaquin Buckley (BODY) vs. Abdul Raza Alhassan
Preliminary card
Featherweight Jonathan Pearce (BODY) vs. Christian Rodriguez
Bantamweight Mario Bautista (BODY) vs. Jay Perrin
Featherweight Gabriel Benítez vs. David Onama (KO)
Women's Bantamweight
Jessica-Rose Clark vs. Stephanie Egger (SUB)
Featherweight Chas Skelly (TKO) vs. Mark Striegl
Women's Strawweight Diana Belbita vs. Gloria de Paula (BODY)
Bantamweight Chad Anheliger (TKO) vs. Jesse Strader

Ako sledovať UFC on ESPN+ 59: Walker vs. Hill - livestream, priamy prenos a PPV

Livestream z tohto turnaja nechýba v ponuke športových prenosov na TV Tipsport. Pretipujte v priebehu mesiaca aspoň 1,20 eur a môžete sledovať živé prenosy na Tipsporte celý mesiac zadarmo. Ak sa zaregistrujete teraz, dostanete okamžite prístup ku všetkým livestreamom na 7 dní a k tomu bonus 20 eur na prvé stávky.

Televízia Premier Sport 1 bude v noci zo soboty na nedeľu opäť vysielať priamy prenos. Galavečer ponúkne naživo aj platforma VOYO. Tú môžete mať za 5,99 eur mesačne a okrem priamych prenosov tam dostanete aj záznamy zo všetkých športových podujatí.

Inou možnosťou je UFC Fight Pass, ktorý sa dá zakúpiť cez PPV (pay-per-view) priamo na webe UFC. Máte však k dispozícii lepšie, dostupnejšie a lacnejšie alternatívy.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

Martin Buday

Martin Buday už pozná dátum debutu aj prvého súpera v UFC

Slovenský bojovník Martin Buday sa dozvedel meno svoho prvého súpera v ťažkej váhe UFC. Je ním Američan Chris Barnett a stretnú sa 16....

Ľudovít Klein (UFC)

Ľudovít Lajoš Klein 🥊️ prvý Slovák v UFC a jeho zápasy

Ľudovít Klein je bojovník MMA, ktorý sa ako prvý Slovák v histórii dostal do slávnej UFC✨ A hneď pri svojom debute dokázal zvíťaziť❗✌