UFC Fight Night: Sandhagen vs. Dillashaw - analýza a program

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Cez víkend nás čaká zaujímavý turnaj UFC Fight Night. Uvidíme v ňom návrat dopingového hriešnika T.J. Dillashawa. Ten sa postaví aktuálnej dvojke bantamovej váhy Corymu Sandhagenovi.

INFORMÁCIE - KURZY - FIGHT CARD - LIVESTREAM

UFC Fight Night Foto: Cassiano Correia, Shutterstock.com

Hodnotenie UFC Fight Night: 8,7/10

  • Dátum a miesto: 24. - 25. júla 2021, Las Vegas, USA
  • Ponuka stávok: UFC môžete tipovať vo všetkých stávkových kanceláriách

UFC Fight Night: Sandhagen vs. Dillashaw - informácie, dátum a miesto

Turnaj UFC Fight Night s hlavným zápasom Cory Sandhagen vs. T.J. Dillashaw sa uskutoční v noci zo soboty 24. júla na nedeľu 25. júla 2021. Dejiskom je opäť známe APEX Centre v Las Vegas. Na programe je zatiaľ jedenásť zápasov. Kliknite sem, tipnite si víťazov a sledujte UFC naživo!

Aj podujatia z kategórie UFC Fight Night môžu byť mimoriadne zaujímavé. Najmä ak ich hlavní protagonisti majú svoj zaujímavý príbeh. A to je práve prípad T.J. Dillashawa, na ktorý sa pozrieme lepšie.

MMA sleduj priebeh zápasu tu

UFC Fight Night: Cory Sandhagen vs. T.J. Dillashaw - analýza, kurzy a tip

Takže bývalý dvojnásobný šampión bantamovej váhy T.J. Dillashaw, sa vracia po dvojročnom zákaze činnosti kvôli pozitívnemu dopingovému testu. Nepovolený erytropoetin v krvi mu našli po titulovom zápase s Henrym Cejudom 19. januára 2019, ktorý Dillashaw navyše prehral a druhýkrát v kariére stratil opasok.

Tridsaťpäťročný Kalifornčan v súčasnosti žijúci v Denveri v Colorade, najprv dostal trest na 12 mesiacov, no neskôr mu ho predĺžili na dva roky. Dišanc mu teda vypršal 19. januára 2021 a do zápasu so Sandhagen mal nastúpiť už 8. mája. T.J. bol však zranený a duel presunuli.

Dillashaw (bilancia 16-4) je inak mimoriadne šikovný a komplexný borec. Dobrý v postoji aj na zemi a známy aj výbornou kondičkou a odolnosťou. Po dvoch rokoch bez poriadneho zápasu však môže byť mierne vyvedený z rytmu.

A práve to by mohlo byť vodou na mlyn pre Coryho Sandhagena. Ten totiž ešte titul v UFC nemal, ale v posledných rokoch robil všetko pre to, aby sa k nemu priblížil. Momentálne je dvojkou v rebríčku bantamovej váhy a veľmi rád by sa dočkal odvety s aktuálnym šampiónom Aljamainom Sterlingom - jediným mužom, ktorý ho v UFC dokázal poraziť.

Inak je 29-ročný rodák z Aurory v Colorade takmer nezastaviteľný. Jeho bilancia je 14 výhier - 2 prehry. Je to tiež veľmi komplexný bojovník, ktorý však rád ukončuje súperov pred limitom. Má veľmi nebezpečné a nečakané údery. A aktuálne je vo výbornej forme.

TIP: Cory Sandhagen zvíťazí s kurzom 1,58 sipka Stavte si vo Fortune

Cory Sandhagen zvíťazí

Aktuálna forma, zápasová prax, prognózy odborníkov a všetko hovorí v prospech Coryho Sandhagena. Pred dvoma rokmi by to však bol určite parádny zápas. Možno sa to Dillashawovi podarí zamotať aj dnes. Tipujeme však jednotku.

UFC on ESPN 27: Sandhagen vs. Dillashaw - fight card, program, zápasy

A koho ešte uvidíme okrem Cory Sandhagen a T.J. Dillashawa? V hlavnom predzápase sa stretnú taktiež dvaja borci z bantamovej váhy, konkrétne Kyler Phillips a Raulian Paiva, ktorý mal v máji bojovať s Davidom Dvořákom. Na hlavnej karte nájdeme aj ženský súboj Miranda Maverick vs. Maycee Barber.

UFC FIGHT NIGHT: SANDHAGEN vs. DILLASHAW - FIGHT CARD, PROGRAM A VÝSLEDKY
Main card
Bantamweight Cory Sandhagen vs. T.J. Dillashaw (na body)
Bantamweight Kyler Phillips vs. Raulian Paiva (na body)
Featherweight Darren Elkins (KO/TKO) vs. Darrick Minner
Women’s Flyweight Miranda Maverick vs. Maycee Barber (na body)
Bantamweight Randy Costa (KO/TKO) vs. Adrian Yanez
Prelims
Middleweight Punahele Soriano vs. Brendan Allen (na body)
Middleweight Nassourdine Imavov (KO/TKO) vs. Ian Heinisch
Welterweight Mickey Gall (submisia) vs. Jordan Williams
Bantamweight Julio Arce (KO/TKO) vs. Andre Ewell
Women’s Flyweight Sijara Eubanks (KO/TKO) vs. Elise Reed
Women’s Strawweight Diana Belbita (na body) vs. Hannah Goldy

Ako sledovať UFC FN: Sandhagen vs. Dillashaw - priamy prenos, livestream

Priamy prenos z turnaja nebude ani tentokrát chýbať v programe televízie Premier Sport. Vysielať sa však začne až od 01:00 hod v nedeľu ráno. Už tradične si môžete turnaj pozrieť naživo aj prostredníctvom internetovej televízie VOYO, ak by ste to nestihli, tak ho tam nájdete kedykoľvek zo záznamu.

Livestream opäť nájdete aj v ponuke Fortuna TV. Stačí sa na webe stávkovej kancelárie Fortuna zaregistrovať, mať za posledných sedem dní vsadený tiket alebo aspoň pozitívny zostatok na hráčskom konte a sledujete UFC zadarmo. Popri si potom pokojne môžete vybrať zo širokej palety live stávok.

Zakúpiť si môžete aj oficiálny UFC Fight Pass prostredníctvom PPV (pay-per-view), ale vyjde vás to draho. K dispozícii máte našťastie dostatok možností, ako u nás sledovať UFC.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Conor McGregor - UFC

UFC 264: Poirier vs. McGregor 3 - informácie a výsledky

Turnaj UFC 264, ktorého hlavným zápasom bude mimoriadne očakávaná odveta Dustin Poirier vs. Conor McGregor, sa uskutoční už 10. júla a vy...

Ľudovít Klein vs. Nate Landwehr už v októbri na UFC Fight Night

Ľudovít Klein vs. Nate Landwehr už v októbri na UFC Fight Night

Prvý slovenský bojovník v slávnej UFC Ľudovít "Lajoš" Klein podpísal zmluvu na tretí zápas v elitnej MMA organizácii 🌎 Súboj sa uskutoční...

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.