UFC Fight Night: Rozenstruik vs. Sakai - program a výsledky

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Už tento víkend je v Las Vegas na programe ďalšie podujatie UFC Fight Night s hlavným zápasom ťažkej váhy Jairzinho Rozenstruik vs. Augusto Sakai.

INFORMÁCIE - LIVESTREAM - FIGHT CARD - KURZY a TIP

Uvádzač UFC zápasov. Foto: Dokshin Vlad, Shutterstock.com

Hodnotenie UFC Fight Night: 9,4/10

  • Dátum a čas: 5. júna 2021 od 22:00 h SELČ
  • Ponuka stávok: UFC môžete tipovať vo všetkých slovenských stávkových kanceláriách

UFC Fight Night: Rozenstruik vs. Sakai - informácie

V sobotu 5. júna 2021 o 22:00 hod SELČ je v Apex Centre v Las Vegas na programe turnaj UFC Fight Night: Rozenstruik vs. Sakai. Bude to večer bez titulového zápasu, napriek tomu však uvidíme nejeden atraktívny súboj a to najmä v ťažších váhach. Kliknite sem a sledujte súboje UFC naživo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Ako sledovať naživo UFC Vegas 28 - livestream a priamy prenos

Všetky zápasy z tohto turnaja vrátane Hlavnej karty i Prelims môžete sledovať naživo prostredníctvom livestreamu v stávkovej kancelárii Fortuna. Navyše počas sledovania MMA na Fortuna TV môžete využiť zaujímavú ponuku live stávok.

Priamy prenos z podujatia môžete sledovať pohodlne na televíznej obrazovke s plnohodnotným česko-slovenským komentárom, ak máte prístup k Premier Sport TV, ktorá je v rozšírenej športovej ponuke Magio aj v ponuke satelitnej televízie Digi.

UFC Fight Night naživo vysiela aj internetová televízia VOYO. Tá prináša všetky turnaje UFC v priamom prenose a navyše si ich môžete pozrieť zo záznamu aj kedykoľvek potom.

Poslednou možnosťou je zaplatiť si oficiálny UFC Fight Pass prostredníctvom Pay-Per-View. Budete mať kvalitný HD signál s originálnym komentárom priamo z Nevady. Nie je to však najlacnejšie.

UFC Fight Night: Rozenstruik vs. Sakai - fight card, program zápasov

Ako už vyplýva z názvu turnaja, hlavným bodom programu bude súboj ťažkých váh medzi Surinamčanom Jairzinhom Rozenstruikom (6) a Brazílčanom Augustom Sakaiom (9). Na karte zápasov síce chýba titulový zápas, ale ako je známe, ponúka niekoľko zápasov v ťažkej váhe, čo sľubuje tvrdé a atraktívne bitky.

UFC FIGHT NIGHT: ROZENSTRUIK VS. SAKAI - FIGHT CARD a VÝSLEDKY
Main card
Heavyweight Jairzinho Rozenstruik (TKO) vs. Augusto Sakai
Heavyweight Walt Harris vs. Marcin Tybura (TKO)
Middleweight Roman Dolidze (body) vs. Laureano Staropoli
Welterweight Santiago Ponzinibbio (body) vs. Miguel Baeza
Middleweight Duško Todorović vs. Gregory Rodrigues (body)
Women’s Flyweight Montana De La Rosa (TKO) vs. Ariane Lipski
Preliminary card (ESPN+)
Heavyweight Tanner Boser vs. Ilir Latifi (body)
Welterweight Francisco Trinaldo vs. Muslim Salikhov (body)
Featherweight Makwan Amirkhani vs. Kamuela Kirk (body)
Lightweight Alan Patrick (nc) vs. Mason Jones (nc)
Women's Flyweight Manon Fiorot (TKO) vs. Maryna Moroz
Featherweight Sean Woodson (body) vs. Youssef Zalal
Lightweight Claudio Puelles (body) vs. Jordan Leavitt

Jairzinho "Bigi Boy" Rozenstruik vs. Augusto Sakai - analýza, kurzy a tip

Pri pohľade na štatistiky oboch súperov, sa doslova trasie zem. Surinamčan vyhral až 10 z 11 zápasov knokautom, zatiaľ čo Brazílčan s viditeľne japonskými koreňmi ukončil KO alebo TKO 11 z 15 víťazných zápasov. Ani jeden z nich ešte nikdy neprehral, ale ani nevyhral v submisii. Títo páni z ťažkej váhy sa po zemi len tak neváľajú.

Jairzinho Rozenstruik so svojím kickboxerským štýlom vyhráva zápasy predovšetkým vďaka zdrvujúcim pästiam a nikdy neviete, kedy prekvapí nečakaným head-kickom. Nerád sa zdržuje v klietke pridlho, často to vybaví už v 1. kole. Jeho najrýchlejšie víťazstvo v UFC (proti Allenovi Crowderovi) trvalo iba 9 sekúnd. Francis Ngannou ho však v máji 2020 knokautoval za 20 sekúnd. Naposledy sa "Bigi Boy" v klietke trápil dlhých 5 kôl a hlavný zápas na podujatí UFC Fight Night 27. februára tohto roku, kde bol jeho súperom Ciryl Gane, prehral na body. Jeho celková profi bilancia je 11 výhier (10 pred limitom) - 2 prehry.

Aj Augusto Sakai dokáže ukončiť súpera rýchlo, ale nebýva to zvykom. V septembri 2019 síce knokautoval Marcina Tyburu po 59 sekundách, no zvyčajne strávi v klietke minimálne dve kolá. Je to kvalitný striker, ale má aj hnedý opasok v brazílskom jiu-jitsu. V UFC prehral iba raz a to práve naposledy, keď v septembri 2020 v hlavnom zápase večera po sérii tvrdých lakťov a pästí prehral s Alistairom Overeemom technickým knokautom na začiatku 5. kola. Sakaiova kariérna bilancia je 15 víťazstiev (11 pred limitom) - 2 prehry - 1 remíza.

TIP: Víťaz Jairzinho Rozenstruik s kurzom 1,73 sipka Stavte si vo Fortune

Jairzinho Rozenstruik zvíťazí.

Tipujeme víťazstvo Rozenstruika z niekoľkých dôvodov. Na konte má cennejšie skalpy ako Sakai a jeho vysoko agresívny štýl boja s rýchlymi a tvrdými rukami mu dáva značnú výhodu. Surinam v nedeľu ráno porazí Brazíliu.

UFC Vegas 28 - video preview, teaser

Ak chcete vedieť, akú "vojnu" by ste mali cez víkend v Las Vegas očakávať, pozrite si aj oficiálny teaser, ktorý prináša vyjadrenia aj zostrihy z toho najlepšieho od oboch hlavných aktérov turnaja UFC Vegas 28 alebo oficiálne UFC Fight Night: Rozenstruik vs. Sakai.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

Ďalší Slovák v UFC? Martin Buday má životnú šancu!

Ďalší Slovák v UFC? Martin Buday má životnú šancu!

Ďalší Slovák je na prahu slávnej UFC. Martina Budaya delia od podpisu zmluvy s najlepšou svetovou MMA organizáciou dve víťazstvá. Nebude to...

MMA súboje v klietke sa tešia veľkej obľube.

MMA (Mixed Martial Arts) – história, pravidlá a zaujímavosti

MMA je v našich končinách stále viac populárnejší bojový šport. V tomto článku vám prinášame prehľad všetkých základných informácií,...