UFC Fight Night: Makhachev vs. Green - info, tip a livestream

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

V sobotu 26. februára sa v Las Vegas koná ďalší turnaj UFC Fight Night. V hlavnom zápase uvidíme aktuálne vyhrotený súboj Ruska a USA: Islam Makhachev vs. Bobby Green.

INFORMÁCIE - ANALÝZA a KURZY - FIGHT CARD a VÝSLEDKY - LIVESTREAM

UFC - súboj v klietke Foto: A.RICARDO/Shutterstock.com

Hodnotenie UFC Fight Night 202: 8,3/10

  • Dátum a miesto: 26. februára 2022, Las Vegas, USA
  • Ponuka stávok: kurzy na UFC nájdete vo všetkých slovenských stávkových kanceláriách

Aktualizácia: Islam Makhachev nedal Greenovi šancu

Dagestanský borec Islam Makhachev v hlavnom zápase večera knokautoval Američana Bobbyho Greena už po necelých štyroch minútach. Bol to jeden z najrýchlejších súbojov na tomto turnaji.

Na hlavnej karte to ďalej vyzeralo nasledovne: Misha Cirkunov "utiahol" Wellingtona Turmana na "armbar". Priscilla Cachoeira v ženskej bitke porazila Ji Yeon Kim na body. Arman Tsarukyan dostal Joela Alvareza na TKO v druhom kole a Armen Petrosyan vo vyrovnanom zápase porazil na body Gregoryho Rodriguesa.

sipka Prehľad všetkých zápasov a výsledkov na fight card nájdete TU

UFC Fight Night 202: Makhachev vs. Green - informácie, dátum a miesto

Už tradične v noci zo soboty na nedeľu, teda z 26. na 27. februára 2022 sa v UFC Apex Centre v Las Vegas uskutoční ďalší turnaj UFC Fight Night s poradovým číslom 202. V hlavnom zápase galavečera uvidíme tzv. "studenú vojnu" Rusa Islama Makhacheva s Američanom Bobbym Greenom. Kliknite sem, stavte si a sledujte UFC Fight Night 202 NAŽIVO!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

UFC Vegas 49: Islam Makhachev vs. Bobby Green - analýza, kurzy a tip

Rodák z dagestanskej Machačkaly Islam Makhachev (30) je v UFC už 7 rokov a za ten čas prehral iba jeden jediný zápas. Aj preto postupne stúpa v rebríčku a je možné, že už jeho ďalší zápas sa môže týkať titulu.

Skvelý wrestler a grappler sa naposledy predstavil 30. októbra 2021 v Abu Dhabí, kde utiahol Dana Hookera "kimurou" už v prvom kole. Bolo to už je deviate víťazstvo v rade. Jeho celková bilancia je 21 - 1, pričom jediného premožiteľa našiel v Adrianovi Martinsovi, ktorý ho knokautoval ešte v roku 2015. Makhachev najčastejšie víťazí submisiou alebo na body.

Američan Bobby Green (35) je o niečo skúsenejší a tiež komplexnejší bojovník. Nemá však také suverénne štatistiky. Jeho profi bilancia je 29 výhier - 12 prehier - 1 remíza. Dokáže bojovať rovnako dobre v postoji i na zemi. Pomerne často však prehráva na body.

Bývalý šampión organizácií King of the Cage aj Total Fight Alliance má aktuálne za sebou dve víťazstvá. Vo februári v Houstone zvládol na body Nasrata Haqparasta a v novembri v New Yorku šikovne knokautoval Ala Iaquintu.

TIP: Makhachev zvíťazí (kurz 1,10sipka Stavte si a sledujte NAŽIVO v Tipsporte!

Tipujeme víťazstvo Islama Makhacheva.

Makhachev je podľa kurzov vysokým favoritom. Na základe jeho bilancie, štatistík a aktuálne formy to, samozrejme, nie je žiadnym prekvapením. V stávkovej kancelárii Tipsport mu verí až 98 % tipujúcich. Rus má naozaj všetky predpoklady na to, aby v noci zo soboty na nedeľu zvíťazil.

Green sa môže pokúsiť zvrátiť papierové predpoklady az iba tým, že sa súpera pokúsi čo najskôr knokautovať. To sa však doteraz podarilo iba jednému mužovi – spomínanému Adrianovi Martinsovi v roku 2015. Aj preto očakávame víťazstvo Islama Makhacheva.

UFC Fight Night 202 - fight card, program, zápasy (výsledky)

Okrem veľmi atraktívneho zápasu medzi Makhachevom a Greenom nás čakajú cez víkend v Las Vegas na hlavnej karte aj iné zaujímavé súboje. Misha Cirkunov proti Wellingtonovi Turmanovi, uvidíme aj bitku Armana Tsarukyana s Joelom Alvarezom a tiež ženský duel Ji Yeon Kim proti Priscille Cachoeira.

Kompletný program zápasov a po skončení turnaja aj výsledkov nájdete v nasledujúcej tabuľke.

UFC FIGHT NIGHT 202 - FIGHT CARD, PROGRAM, ZÁPASY a VÝSLEDKY
Main card
Catchweight (160 lb) Islam Makhachev (TKO) vs. Bobby Green
Middleweight Misha Cirkunov vs. Wellington Turman (SUB)
Women's Flyweight Ji Yeon Kim vs. Priscilla Cachoeira (BODY)
Lightweight Arman Tsarukyan (TKO) vs. Joel Alvarez
Middleweight Armen Petrosyan (BODY)
vs. Gregory Rodrigues
Preliminary card
Lightweight Zhu Rong vs. Ignacio Bahamondes (SUB)
Women's Featherweight Josiane Nunes (BODY) vs. Ramona Pascual
Lightweight
Terrance McKinney (SUB) vs. Fares Ziam
Bantamweight Alejandro Perez vs. Jonathan Martinez (BODY)
Welterweight Ramiz Brahimaj (SUB) vs. Micheal Gillmore
Flyweight Victor Altamirano vs. Carlos Hernandez (BODY)

Ako a kde sledovať UFC on ESPN+ 60: Makhachev vs. Green - livestream, priamy prenos a PPV

Livestream z turnaja UFC Fight Night: Makhachev vs. Green je opäť v ponuke športových prenosov na TV Tipsport. Pre prístup k nim na 30 dní vám stačí v priebehu mesiaca pretipovať aspoň 1,20 eur. Ak sa v Tipsporte zaregistrujete teraz, dostanete okamžite prístup ku všetkým livestreamom na 7 dní a k tomu bonus 20 eur na prvé stávky.

Priamy prenos bude aj tentokrát vysielať televízia Premier Sport 1 aj platforma VOYO, ktorú si môžete predplatiť za 5,99 eur mesačne a UFC tam nájdete okrem priamych prenosov aj zo záznamu.

Ďalšou možnosťou je UFC Fight Pass, ktorý si môžete zaplatiť prostredníctvom PPV (pay-per-view) priamo na webe UFC. Je to však zbytočne drahé.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

Martin Buday

Martin Buday už pozná dátum debutu aj prvého súpera v UFC

Slovenský bojovník Martin Buday sa dozvedel meno svoho prvého súpera v ťažkej váhe UFC. Je ním Američan Chris Barnett a stretnú sa 16....

Ľudovít Klein (UFC)

Ľudovít Lajoš Klein 🥊️ prvý Slovák v UFC a jeho zápasy

Ľudovít Klein je bojovník MMA, ktorý sa ako prvý Slovák v histórii dostal do slávnej UFC✨ A hneď pri svojom debute dokázal zvíťaziť❗✌