UFC Fight Night: Hall vs. Strickland - výsledky

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Tento víkend je za morom na programe ďalší turnaj UFC Fight Night. Hlavným zápasom a ťahákom tohto podujatia bude súboj strednej váhy Uriah Hall vs. Sean Strickland.

UFC súboj pri pletive. Foto: A.RICARDO/Shutterstock.com

UFC FN: Hall vs. Strickland - informácie, dátum, livestream a priamy prenos

Turnaj, ktorý sa označuje aj UFC Vegas 33 sa teda odohrá opäť v Las Vegas v známom UFC Apex Centre. Galavečer odštartuje v sobotu 31. júla 2021 o polnoci. Zápasy hlavnej prídu na rad okolo 3:00 hod v nedeľu ráno. Kliknite sem a sledujte UFC naživo iba za jeden podaný tiket.

Áno, je to naozaj také jednoduché. Livestream z UFC Fight Night: Hall vs. Strickland budete môcť opäť sledovať celkom zadarmo na webe stávkovej kancelárie Fortuna. Všetky turnaje UFC bývajú pravidelne v ponuke Fortuna TV a tento nebude výnimkou. Podmienkou je mať za posledných sedem dní vsadený aspoň jeden tiket v akejkoľvek hodnote alebo plusový zostatok na hráčskom konte a prístup k livestreamu máte otvorený.

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Podujatie najlepšej svetovej MMA organizácie si však môžete pohodlne vychutnať aj na televíznej obrazovke. Televízia Premier Sport vysiela priame prenosy zo všetkých turnajov UFC v noci zo soboty na nedeľu tomu nebude inak. Môžete sa tešiť na plnohodnotný prenos s česko-slovenským odborným komentárom.

Ďalšou ľahko dostupnou možnosťou je internetová platforma VOYO, ktorá si získava stále viac fanúšikov práve vďaka skvelej športovej ponuke. V nej taktiež nechýba žiadny turnaj UFC, takže si ten najbližší môžete pozrieť naživo a čo je skvelé, aj kedykoľvek neskôr zo záznamu.

UFC on ESPN 28: Uriah Hall vs. Sean Strickland - kurzy a tip

Obaja borci patria medzi dlhoročných a ostrieľaných zápasníkov v UFC. Na tejto úrovni pôsobia minimálne šesť rokov a každý z nich má v slávnej organizácii za sebou viac ako desať zápasov.

Keď sa pristavíme pri staršom a aktuálne v strednej váhe tabuľkovo lepšie postavenom Jamajčanovi Uriahovi Hallovi (8), musíme vyzdvihnúť jeho skvelú sériu v posledných zápasoch. Vyhral štyrikrát v rade, z toho trikrát pred limitom. Tridsaťšesťročný Hall má v MMA celkovú bilanciu 17 výhier - 9 prehier. Až 13-krát vyhral KO alebo TKO.

Favoritom zápasu je však 30-ročný Sean Strickland (11). Bývalý šampión King of the Cage má momentálne taktiež skvelú formu, taktiež vyhral štyri zápasy v rade, na konte má však cennejšie skalpy ako jeho náprotivok. Rodáka zo Severnej Karolíny zdobí aj impozantná profesionálna bilancia 23 výhier - 3 prehry. Je o niečo komplexnejším a momentálne aj lepšie pripraveným bojovníkom ako Hall.

TIP: Sean Strickland zvíťazí s kurzom 1,43 sipka Tipnite si vo Fortune

Sean Strickland zvíťazí.

Strickland je jasným kandidátom na víťazstvo aj podľa kurzov a pravdou je, že na základe posledných zápasov by mal Halla poraziť. Skúsený rodák z Jamajky by musel zrejme trafiť naozaj dokonalý knokautový úder, aby dokázal prekvapiť. Je to však málo pravdepodobné. Tipujeme víťazstvo Seana Stricklanda.

UFC Fight Night: Hall vs. Strickland - fight card, program a výsledky

Aby sme sa netočili iba okolo jedného zápasu, spomeňme aj ďalšie zaujímavé súboje, ktoré sa nachádzajú na hlavnej karte. Jedným z nich môže byť aj medzinárodná konfrontácia Kórejčan Kyung Ho Kang vs. Brazílčan Rani Yahya. Bude to súboj dvoch skvelých grapplerov v bantamovej váhe.

Za zmienku stojí aj súboj dvoch sympatických bojovníčok Cheyanne Buys vs. Gloria De Paula, čo je ďalšia Brazílčanka v programe, no a baviť môže aj bitka svojského Bryana "Bam Bam" Barberenu s Jasonom Wittom. Ale v programe je viac pútavých zápasov aj na Prelims.

V nasledujúcej tabuľke nájdete kompletný program turnaja na Main Card aj Preliminary Card, no a po skončení podujatia ju aktualizujeme o výsledky.

UFC FIGHT NIGHT: HALL vs. STRICKLAND - PROGRAM, ZÁPASY A VÝSLEDKY
Main card
Middleweight Uriah Hall vs. Sean Strickland (na body)
Women's Strawweight Cheyanne Buys (TKO) vs. Gloria de Paula
Welterweight Niklas Stolze vs. Jared Gooden (KO)
Featherweight Collin Anglin vs. Melsik Baghdasaryan (TKO)
Welterweight
Bryan Barberena vs. Jason Witt (na body)
Prelims
Lightweight Chris Gruetzemacher (na body) vs. Rafa Garcia
Featherweight
Danny Chavez (remíza) vs. Kai Kamaka (remíza)
Women's Strawweight Jinh Yu Frey (na body) vs. Ashley Yoder
Flyweight Ryan Benoit vs. Zarrukh Adashev (na body)
Welterweight Philip Rowe (TKO) vs. Orion Cosce

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

Ľudovít Klein vs. Nate Landwehr už v októbri na UFC Fight Night

Ľudovít Klein vs. Nate Landwehr už v októbri na UFC Fight Night

Prvý slovenský bojovník v slávnej UFC Ľudovít "Lajoš" Klein podpísal zmluvu na tretí zápas v elitnej MMA organizácii 🌎 Súboj sa uskutoční...

Ďalší Slovák v UFC? Martin Buday má životnú šancu!

Ďalší Slovák v UFC? Martin Buday má životnú šancu!

Ďalší Slovák je na prahu slávnej UFC. Martina Budaya delia od podpisu zmluvy s najlepšou svetovou MMA organizáciou dve víťazstvá. Nebude to...