UFC Fight Night: Brunson vs. Till - informácie, fight card a livestream

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

V sobotu je v americkom Las Vegas opäť na programe UFC Fight Night. Hlavným súbojom galavečera bude bitka silných mien strednej váhy Derek Brunson vs. Darren Till.

INFORMÁCIE - FIGHT CARD a VÝSLEDKY - KURZY - LIVESTREAM

UFC Fight Night - súboj v klietke Foto: A.RICARDO/Shutterstock.com

Hodnotenie UFC Fight Night 191: 9,0/10

  • Dátum a miesto: 4. septembra 2021, Las Vegas, USA
  • Ponuka stávok: UFC nájdete v kurzovej ponuke všetkých slovenských stávkových kanceláriách

UFC Fight Night: Brunson vs. Till - informácie, dátum a miesto

Turnaj s označením UFC on ESPN+ 49, UFC Vegas 36 alebo UFC Fight Night 191 odštartuje v sobotu 4. septembra 2021 od 19:30 hod SELČ. Dejiskom je opäť známe UFC Apex Center v Las Vegas. Program sa začne zápasmi Preliminary card. Hlavná karta bude pokračovať večer od 22:00 hod a vyvrcholí až po polnoci. Kliknite sem, zaregistrujte sa a sledujte UFC naživo celkom zadarmo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Najväčšiu pozornosť bude pútať, samozrejme, hlavný zápas v strednej váhe Derek Brunson vs. Darren Till, ale aj stret dvoch ťažkých váh Tom Aspinall vs. Serghei Spivac. Zápas alebo výkon večera však pokojne môže predviesť niekto iný.

UFC Fight Night 191 - fight card, program, zápasy (výsledky)

Na fight card sa napokon uskutočnilo 9 zápasov. V tom hlavnom si Derek Brunson trochu prekvapujúco poradil s Darrenom Tillom v submisii, keď ho v polovici tretieho kola dostal na "rear-naked choke". Predzápas vyhral Tom Aspinall, ktorý zbil Sergheia Spivaca už v prvom kole.

Na hlavnej karte sa z víťazstva tešil aj Alex Morono, ktorý zdolal Davida Zawadu na body, Khalil Rountree Junior po skvelom leg kicku ukončil Modestasa Bukauskasa na TKO a Paddy Pimblett knokautoval Luigiho Vendraminiho 35 sekúnd pred koncom prvého kola.

Na "Prelims" napokon prebehli iba štyri zápasy. Marc-Andre Barriault, Jack Shore aj Molly McCannová vyhrali na body. Julian Erosa uškrtil Charlesa Jourdaina v submisii neuveriteľné štyri sekundy pred koncom.

UFC FIGHT NIGHT: BRUNSON vs. TILL - FIGHT CARD, PROGRAM, ZÁPASY
Main card
Middleweight Derek Brunson (submisia) vs. Darren Till
Heavyweight Tom Aspinall (TKO) vs. Serghei Spivac
Welterweight Alex Morono (na body) vs. David Zawada
Light Heavyweight Modestas Bukauskas vs. Khalil Rountree Jr. (TKO)
Lightweight Paddy Pimblett (KO) vs. Luigi Vendramini
Preliminary card
Women’s Flyweight Molly McCann (na body) vs. Ji Yeon Kim
Bantamweight Jack Shore (na body) vs. Liudvik Sholinian
Catchweight Julian Erosa (submisia) vs. Charles Jourdain
Middleweight Dalcha Lungiambula vs. Marc-Andre Barriault (na body)

UFC on Vegas 36: Derek Brunson vs. Darren Till - analýza, kurzy a tip

Súboj dvoch stálic prestížnej organizácie UFC by mal priniesť atraktívne divadlo. Obaja sa totiž zvyknú vyhýbať súbojom na zemi a radšej sa prezentujú aktívnym postojárskym štýlom. Pravdepodobným scenárom je teda knokaut alebo rozhodnutie na body.

Skúsený Američan Derek Brunson má však čierny opasok v brazílskom jiu-jitsu, a tak okrem dobrého boxu disponuje aj výbornými schopnosťami wrestlera a grapplera.

Rodák z Severnej Caroliny má už 37 rokov, v UFC pôsobí už deviaty rok a na konte má celkovo 29 profesionálnych zápasov. Brunsonova bilancia je 22 výhier (15 pred limitom) - 7 prehier. V súčasnosti má výbornú formu, vyhral štyrikrát v rade.

Takmer o desať rokov mladší Angličan Darren Till má výborné základy v muay thai, veď bol majstrom Európy v K1. Ide teda o nebezpečného strikera, ktorý sa rozhodne bude snažiť zápas udržať a rozhodnúť v postoji.

Liverpoolčan v roku 2018 bojoval o titul šampióna welterovej váhy proti Tyronovi Woodleymu, ale neuspel. O rok neskôr sa vrátil do strednej hmotnostnej kategórie, kde sa snaží opäť vrátiť na víťaznú vlnu.

Till ťahal na začiatku kariéry ťahal šnúru 18 zápasov bez prehry, z posledných štyroch však vyhral iba jeden. Celková bilancia britského fightera je 18 výhier (12 pred limitom) - 3 prehry - 1 remíza. V UFC to má od roku 2015 za 7-3. V tomto súboji je papierovým favoritom.

TIP: Darren Till zvíťazí s kurzom 1,52 sipka Stavte si v Tipsporte

Tipujeme víťazstvo Darrena Tilla.

Bookmakeri sa výrazne prikláňajú na stranu Tilla a my ho favorizujeme takisto. Pravdepodobné aj Angličanovo víťazstvo KO alebo TKO, prípadne sa po piatich kolách vynesú verdikt rozhodcovia. Na konci by mal dvíhať ruky nad hlavu Darren Till. Oficiálny zápas nemal už vyše roka, tvrdo sa pripravoval a v sobotu v noci nenechá nič na náhodu.

Ako sledovať UFC Fight Night: Brunson vs. Till - livestream, priamy prenos a PPV

Livestream z podujatia UFC Fight Night je opäť v ponuke športových prenosov TV Tipsport. Ak sa na webe Tipsportu zaregistrujete teraz, získate okamžitý prístup ku všetkým streamom na 7 dní bezpodmienečne a k tomu 20 eur na prvé stávky. Existujúci zákazníci si sledovanie livestreamu zabezpečia už jedným tiketom v minimálnej hodnote 1,20 eur v priebehu mesiaca.

Priamy prenos môžete sledovať aj v televízii, konkrétne ho v sobotu večer bude vysielať Premier Sport 1. Turnaj si pozriete naživo aj prostredníctvom internetovej platformy VOYO, ktorú môžete mať mesačne za 5,99 eur.

A napokon je tu stále aj oficiálny UFC Fight Pass, ktorý si môžete zakúpiť prostredníctvom PPV (pay-per-view) priamo na webe slávnej organizácie.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Ľudovít Klein vs. Nate Landwehr už v októbri na UFC Fight Night

Ľudovít Klein vs. Nate Landwehr už v októbri na UFC Fight Night

Prvý slovenský bojovník v slávnej UFC Ľudovít "Lajoš" Klein podpísal zmluvu na tretí zápas v elitnej MMA organizácii 🌎 Súboj sa uskutoční...

Ďalší Slovák v UFC? Martin Buday má životnú šancu!

Ďalší Slovák v UFC? Martin Buday má životnú šancu!

Ďalší Slovák je na prahu slávnej UFC. Martina Budaya delia od podpisu zmluvy s najlepšou svetovou MMA organizáciou dve víťazstvá. Nebude to...

UFC - najlepšia MMA organizácia sveta

Kalendár MMA turnajov 2024 - UFC, Oktagon a ďalšie

Pozrite sa na kompletný program galavečerov MMA na Slovensku, v Česku i vo svete. V článku nájdete prehľadný zoznam najdôležitejších...