UFC Fight Night: Ankalaev vs. Walker 2 – informácie, zápasy, výsledky

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Prvý turnaj UFC v roku 2024 sa koná tento víkend v USA. Čaká nás veľmi zaujímavý odvetný hlavný zápas v poloťažkej váhe medzi Magomedom Ankalaevom a Johnnym Walkerom. Nenechajte si to ujsť.

ANKALAEV vs. WALKER 2️⃣
InformácieZápasy – Livestream

Johnny Walker (vpravo) vs. Magomed Ankalaev Foto: Profimedia

Hodnotenie UFC Fight Night 234: 8,9/10

  • Termín: 13. január 2024, 22:00 hod
  • Miesto: UFC APEX, Las Vegas, USA
  • Kurzy: vo všetkých stávkových kanceláriách

Aktualizácia: Ankalaev knokautoval Walkera v druhom kole (výsledky UFC Vegas 84)

Hlavný zápas na prvom tohtoročnom turnaji UFC Fight Night v Las Vegas sa skončil podľa papierových predpokladov. Rus Magomed Ankalaev v odvetnom "rematchi" knokautoval Brazílčana Johnnyho Walkera v druhom kole po kombinácii presných pästí. Potvrdil tak úlohu pomerne vysokého favorita a už čoskoro zrejme opäť zabojuje o titul.

V hlavnom predzápase napokon nastúpil legendárny Jim Miller proti Gabrielovi Benítezovi. Americký veterán využil svoje skúsenosti a Mexičana utiahol v submisii do "face crank" asi jeden a pol minúty pred časovým limitom.

Mario Bautista porazil Rickyho Simóna na body a o parádne KO sa postaral Brunno Ferreira, ktorý "vypol" Phila Hawesa 5 sekúnd pred koncom prvého kola.

Na hlavnú kartu sa napokon dostal aj súboj ťažkej váhy medzi Waldom Cortesom-Acostom a Andreiom Arlovskim. Skončil sa úspešne pred prvého menovaného, ktorý vyhral na body tesne 29:28, 29:28 a 29:29.

Kompletné výsledky turnaja UFC Vegas 82 nájdete TU »

UFC Fight Night: Ankalaev vs. Walker 2 – informácie, termín a miesto

Rusko-brazílsky "rematch" októbrového súboja, ktorý sa skončil bez výsledku, bude hlavným ťahákom turnaja UFC Fight Night s poradovým číslom 234. Magomed Ankalaev proti Johnnymu Walkerovi v noci z 13. na 14. januára 2024 v UFC APEX Centre v Las Vegas. Galavečer štartuje v sobotu o 22:00 hod SEČ. Buďte pri tom aj vy! Kliknite sem, stavte si aj zadarmo a sledujte UFC NAŽIVO sipka

PREVIEW UFC FIGHT NIGHT 234
🥊️ Hlavný zápas: Magomed Ankalaev – Johnny Walker
🗓️ Dátum a čas: 13. január 2024, 22:00 hod
🌎 Miesto konania: UFC APEX, Las Vegas, USA
▶️ Livestream: Tipsport TV
📺 Priamy prenos: Premier Sport 1, Voyo

MMA sleduj priebeh zápasu tu

UFC Fight Night: Magomed Ankalaev vs. Johnny Walker (light heavyweight) – analýza, kurzy a tip

Rodák z dagestanskej Machačkaly, Magomed Ankalaev (31), patrí k najlepším bojovníkom v poloťažkej váhe UFC. Momentálne je trojkou tejto divízie a má už za sebou aj titulový zápas. Síce v ňom nevyhral, ale ani neprehral. V decembri 2022 sa s Janom Blachowiczom rozišiel po remíze.

Ankalaev je amatérsky svetovým šampiónom v MMA aj combat sambo, niekoľkonásobným ruským šampiónom a titul má aj z organizácie WFC Akhmat. V kariére zatiaľ prehral iba jeden zápas, pri debute v UFC ho utiahol v submisii Paul Craig. Odvtedy ťahá sériu 9 výhier a 1 remízy. Jeho celková profesionálna bilancia je 17–1–1. Je to špičkový postojár, no v submisii zatiaľ ešte nevyhral (0–1).


V októbri minulého roka sa títo dvaja súperi stretli v Abu Dhabi. Už v prvom kole bol však zápas kvôli nepovolenému úderu kolenom od Ankalaeva prerušený a keďže Walker nebol schopný pokračovať, duel ukončili ako "No Contest".


Brazílska hviezda Johnny Walker (31), celým menom Walker Johnny da Silva Barra de Souza, pochádza z Rio de Janeiro, ale má už za sebou anabázu aj v Európe, keďže športovo vyrastal v írskom Dubline. Walker je bývalým šampiónom organizácií UCMMA a European Beatdown. Vlastní hnedý opasok v brazílskom jiu-jitsu, no exceluje aj v postoji.

V profi MMA zatiaľ nazbieral 21 výhier a 7 prehier. V UFC ma tak trochu striedavú formu, no teraz má za sebou tri víťazstvá a spomínaný nevyhodnotený zápas s Ankalaevom. Walker už zdolal také mená ako Anthony Smith, Paul Craig, Ion Cutelaba, Ryan Spann či Khalil Rountree Jr. No a, samozrejme, by sa chcel priblížiť k titulu.

NÁŠ TIP: Ankalaev zvíťazí (kurz 1,16sipka Stavte si v Tipsporte s bonusom

  • Výrazným papierovým favoritom podľa bookmakerov vo všetkých stávkových kanceláriách je Ankalaev. Dagestanská škola dominuje svetovej MMA aj v UFC, a tento borec patrí k jej najlepším žiakom. Ak zvíťazí, opäť urobí veľký krok k titulovému zápasu, čo je jeho najväčším cieľom. Walker musí podať životný výkon, ak to chce ustáť, no aj tak mu nedávame veľké šance.
TIPSPORT KURZY: ANKALAEV vs. WALKER
ANKALAEV 1 (1,16) ⭐ Remíza X (45,00) WALKER 2 (4,52)

UFC Fight Night 234: karta, program, zápasy, bojovníci a výsledky

"Headlineri" sú teda jasní. Magomed Ankalaev a Johnny Walker sa v nedeľu nadránom postarajú o hlavný bod programu. Ešte pred nimi prídu v mušej váhe mali bojovať "predskokani" Matheus Nicolau a Manel Kape. Tento zápas bol však napokon zrušený.

Zo známejších mien sa tento víkend v Las Vegas predstavia napr. legendárny Jim Miller, taktiež Ricky Simon, Andrei Arlovski, Farid Basharat. Nie je to úplne top turnaj, ale určite má svoju kvalitu. Kompletný progream a po skončení eventu aj výsledky, nájdete v tabuľke nižšie. Všetky zápasy môžete tipovať a sledovať v Tipsporte sipka

UFC FIGHT NIGHT 234: KARTA, PROGRAM, ZÁPASY, VÝSLEDKY
Main card
Light Heavyweight Magomed Ankalaev (KO) 2(2:42) Johnny Walker
Lightweight Jim Miller (SUB) 3(3:25) Gabriel Benítez
Bantamweight Ricky Simón 3(5:00) Mario Bautista (BODY)
Middleweight Phil Hawes 1(4:55) Brunno Ferreira (KO)
Heavyweight Andrei Arlovski 3(5:00) Waldo Cortes-Acosta (BODY)
Preliminary card
Welterweight Matthew Semelsberger 3(5:00) Preston Parsons (BODY)
Bantamweight Marcus McGhee (TKO) 2(3:29) Gaston Bolanos
Bantamweight Farid Basharat (BODY) 3(5:00) Taylor Lapilus
Featherweight Westin Wilson 1(4:12) Jean Silva (TKO)
Lightweight Tom Nolan (TKO) 1(1:03) Nikolas Motta
Flyweight Joshua Van (TKO) 2(4:31) Felipe Bunes

Ako sledovať naživo UFC Vegas 84 / UFC on ESPN+ 92 (Ankalaev vs. Walker 2) sipka LIVE stream zadarmo, TV priamy prenos a PPV online

Podujatie bude v nedeľu (14.1.) od 01:00 hod ráno vysielať v priamom prenose tradične televízia Premier Sport 1. Ide však o platený kanál, takže nie každý ho musí mať v ponuke svojho operátora. Živý prenos by ste mali v rovnakom čase nájsť aj na platenej streamovacej službe Voyo.

Úplne zadarmo si UFC pozriete exkluzívne cez livestream TV Tipsport. Stačí mať v priebehu uplynulých 30 dní prestávkované aspoň 1,20 EUR a dívate sa naozaj úplne zdarma. Navyše, ak sa v Tipsporte zaregistrujete teraz ako nový zákazník, dostanete okamžite živé športové prenosy na prvých 7 dní zadarmo bez ďalších podmienok a k tomu aj vstupný kredit v hodnote 20 EUR iba za overenie totožnosti, ktorý môžete okamžite vsadiť na tiket.

Samozrejme, je tu aj oficiálne PPV (pay-per-view) UFC Fight Pass, ktoré si môžete kúpiť na oficiálnych stránkach organizácie jednorazovo alebo si predplatiť na niekoľko mesiacov.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Clash of the Stars 7 (Fortuna)

Clash of the Stars 7: informácie, bojovníci, zápasy, výsledky

Kontroverzná bojová organizácia Clash of the Stars prišla už v januári s ďalším turnajom. Aké bizarné zápasy sa odohrali tentoraz?

Ľudovít Klein (UFC)

Ľudovít Lajoš Klein 🥊️ prvý Slovák v UFC a jeho zápasy

Ľudovít Klein je bojovník MMA, ktorý sa ako prvý Slovák v histórii dostal do slávnej UFC✨ A hneď pri svojom debute dokázal zvíťaziť❗✌

Vemola vs. Vegh 2 - datum a cas

Odveta zápasu storočia Vémola vs. Végh – dátum, vstupenky a kurzy

Je to potvrdené❗ Česko-slovenská MMA scéna zažije odvetu Zápasu storočia✨ Attila Végh a Karlos Vémola opäť v rámci Oktagon MMA.