UFC 292: Sterling vs. O'Malley o titul – zápasy a výsledky

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Najlepšia svetová MMA opäť raz zavítala do Bostonu, kde sa v miestnej aréne TD Garden cez víkend konal veľký galavečer UFC 292 s dvomi titulovými zápasmi a poriadnou dávkou skutočnej bojovej zábavy.

STERLING 🆚 O'MALLEY
INFORMÁCIEFIGHT CARDLIVESTREAM

Sean O'Malley (UFC) Foto: Profimedia

Hodnotenie UFC 291: 9,4/10

  • Dátum: 20. august 2023, 00:30 hod
  • Miesto: TD Garden, Boston, USA
  • Kurzy: vo všetkých stávkových kanceláriách

Výsledky: Sean O'Malley je novým šampiónom bantamovej váhy

Bantamová váha má nového kráľa. Sean O'Malley napriek papierovým predpokladom v jednom z najlepších výkonov večera svoje postojárske zručnosti dokázal proti Aljamainovi Sterlingovi presadiť, nepustil ho k nebezpečným takedownom, naopak už na začiatku druhého kola po skvelom nástupe dostal súpera na zem, nedovolil mu postaviť sa a zmlátil ho tak, že rozhodca musel odmávať technický knokaut.

 

V ženskej bitke o titul slamovej váhy Zhang Weili ubránila opasok pred Amandou Lemos v ťažkom päťkolovom zápase na body. Predviedla parádny výkon a s absolútnou prevahou a prehľadom zvíťazila. Celkový pomer signifikantných úderov v zápase 163:24 hovorí sám za seba. Aj Weili získala bonus za výkon večera.

Na fight card turnaja UFC 292 sme mohli sledovať aj finálové zápasy 31. série The Ultimate Fighter, kde súperili proti sebe tímy Conora McGregora a Michaela Chandlera.

V bantamovej váhe uspel Brad Katona, ktorý prestúpil k McGregorovi pred semifinálovým kolom. Codyho Gibsona porazil na v troch kolách na body a bol to najlepší zápas galavečera. V ľahkej váhe proti sebe bojovali dvaja Chandlerovi finalisti a v submisii uspel Kurt Holobaugh, ktorý Austina Hubbarda utiahol do "triangle choke".

Pozrite si kompletné výsledky turnaja UFC 292 sipka

UFC 292: informácie, termín a miesto (kedy a kde)

V aréne TD Garden majú domov hokejisti Boston Bruins a basketbalisti Boston Celtics, no tento víkend bude hostiť bojovníkov veľkého podujatia UFC 292. Galavečer s hlavným zápasom Aljamain Sterling vs. Sean O'Malley, ktorí sa pobijú o titul v bantamovej váhe, štartuje 30 minút po polnoci už v nedeľu 20. augusta 2023. Kliknite TU, stavte si bez rizika a sledujte UFC 292 LIVE!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

PREVIEW UFC 292
🥊 Hlavný zápasy: Aljamain Sterling – Sean O'Malley (o titul)
🗓️ Termín: 20. august 2023, 00:30 hod
🌎 Miesto: TD Garden, Boston, USA
💻 Livestream Fortuna TV, Tipsport TV
📺 Priamy prenos: Premier Sport 1, VOYO

UFC 292: Aljamain Sterling (c) vs. Sean O'Malley – o titul bantamweight, analýza, kurzy a tip

Jamajsko-americký bojovník Aljamain Sterling (34) je šampiónom bantamovej divízie od marca 2021, kedy porazil Rusa Petra Yana vďaka diskvalifikácii za nedovolený útok kolenom. Po roku titul proti Yanovi obhájil, následne ustrážil opasok aj pred T.J. Dillashawom a v máji tohto roku úspešne zvládol aj výzvu Henryho Cejuda.

Teraz čaká newyorského rodáka s čiernym pásom v brazílskom jiu-jitsu a skvelým pohybom štvrtá obhajoba. Doteraz prehral iba tri zápasy (23–3), naposledy ešte v roku 2017. Odvtedy ťahá sériu deviatich výhier v rade.

Cukrový chlapec Sean O'Malley (28) je miláčikom publika, aj preto ho UFC vždy zaraďuje na tie najväčšie číslované turnaje. Aj on už má na konte výhru nad Petrom Yanom, porazil v októbri minulého roku v Abu Dhabi. No a to mu tiež pomohlo dostať sa k tomuto titulovému zápasu.

Na rozdiel od Sterlinga je to v prvom rade postojár, ktorý v klietke okolo svojich súperov doslova "tancuje" a baví fanúšikov. Vie sa však biť poriadne divoko, čo majú diváci taktiež veľmi radi, no a rovnako parádne dokáže aj oslavovať. V profi MMA má doteraz bilanciu 16–1. Poraziť ho dokázal iba Marlon Vera v auguste 2020.

NÁŠ TIP: Sterling zvíťazí (kurz 1,36sipka Stavte si vo Fortune!

  • Bude to skvelá show, ktorá pravdepodobne zdvihne divákov zo sedadiel. O'Malley sa bude snažiť určite priamočiaro útočiť a knokautovať súpera čo najskôr. Sterling má však viac silných zbraní. V postoji dokáže konkurovať mnohým a na zemi mu mnohí konkurovať nedokážu. "Funk Master" je favoritom a zvládne to. Tipujeme jednotku.
FORTUNA KURZY: STERLING vs. O'MALLEY
STERLING 1 (1,36) ⭐ Remíza X (45,00) O'MALLEY 2 (3,15)

UFC 292: Sterling vs. O'Malley – fight card, zápasy, program (výsledky)

Okrem Sterling s O'Malleym sa v Bostone o titul pobijú aj dve dámy. Číňanka Zhang Weili bude obhajovať opasok v strawweight divízii proti Brazílčanke Amande Lemos, čo sľubuje taktiež skvelý súboj. Na fight card UFC 292 však nájdeme aj také mená ako Ian Machado Garry, Neil Magny, Marlon Vera, Pedro Munhoz či Gerald Meerschaert. Na všetky tieto zápasy si môžete vsadiť vo Fortune aj úplne bez rizika sipka

UFC 292: FIGHT CARD, PROGRAM, ZÁPASY, VÝSLEDKY
Main card
Bantamweight 🏆 Aljamain Sterling 2(0:51) Sean O'Malley (TKO)
Women's Strawweight 🏆 Zhang Weili (BODY) 5(5:00) Amanda Lemos
Welterweight Ian Machado Garry (BODY) 3(5:00) Neil Magny
Bantamweight Da'Mon Blackshear 3(5:00) Maria Bautista (BODY)
Bantamweight Marlon Vera (BODY) 3(5:00) Pedro Munhoz
Preliminary card
Middleweight Chris Weidman 3(5:00) Brad Tavares (BODY)
Middleweight Gregory Rodrigues (KO) 1(1:43) Denis Tiuliulin
Lightweight (TUF) Austin Hubbard 2(2:39) Kurt Holobaugh (SUB)
Bantamweight (TUF) Brad Katona (BODY) 3(5:00) Cody Gibson
Early preliminary card
Middleweight Andre Petroski (BODY) 3(5:00) Gerald Meerschaert
Women's Flyweight Andrea Lee 3(5:00) Natália Silva (BODY)
Women's Flyweight Karina Silva (SUB) 1(4:59) Maryna Moroz

Ako sledovať naživo UFC 292 sipka LIVE stream na Fortuna TV, priamy prenos na Premier Sport 1 a online PPV (UFC Fight Pass)

Aj tentokrát prinesie priamy prenos platená televízna stanica Premier Sport 1, kde začína vysielanie v nedeľu 20.8. od 04:00 hod ráno, a turnaj si pozriete live aj cez platenú streamovaciu službu VOYO. Kúpiť si môžete aj oficiálne PPV, ktoré poznáte ako UFC Fight Pass.

Úplne zadarmo a kdekoľvek na akomkoľvek mobilnom zariadení si UFC 292 pozriete prostredníctvom livestreamu na Fortuna TV. Ste registrovaným zákazníkom? Máte tento tiket vsadený aspoň jeden tiket? Zostalo vám na hráčskom konte aspoň pár centov? Ak ste na všetky otázky odpovedali kladne, prístup k živému prenosu máte zaručený.

V opačnom prípade sa zaregistrujte vo Fortune hneď teraz ako nový zákazník a okrem live prenosu z víkendového turnaja zadarmo dostanete aj prvý tiket bez rizika až do výšky vkladu 30 EUR a k tomu možnosť získať aj ďalšie vstupné bonusy.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

UFC - najlepšia MMA organizácia sveta

Kalendár MMA turnajov 2024 - UFC, Oktagon a ďalšie

Pozrite sa na kompletný program galavečerov MMA na Slovensku, v Česku i vo svete. V článku nájdete prehľadný zoznam najdôležitejších...

Štrbák vs. Ryšavý - Oktagon 21 (MMA)

Sledujte MMA online naživo – live streamy a priame prenosy zápasov

Pozrite sa, kde a akým spôsobom môžete sledovať priame prenosy a livestreamy z MMA zápasov a galavečerov.