UFC 265: Lewis vs. Gane - informácie a výsledky

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Už tento víkend sa v texaskom Houstone koná ďalší číslovaný galavečer UFC 265 s titulovým zápasom v ťažkej váhe Derris Lewis vs. Ciryl Gane. V tomto článku nájdete kompletné informácie o turnaji.

INFORMÁCIE - KURZY - FIGHT CARD - LIVESTREAM

UFC opasok Foto: Andre Luiz Moreira, Shutterstock.com

Hodnotenie UFC 265: 9,1/10

  • Dátum a miesto konania: 7. augusta 2021, Houston, USA
  • Ponuka stávok: MMA môžete tipovať vo všetkých stávkových kanceláriách

Aktualizácia: Novým (dočasným) šampiónom ťažkej váhy je Ciryl Gane

Súboj o dočasný titul kráľa ťažkej váhy UFC vyhral francúzsky bojovník Ciryl Gane. Ten v treťom kole fyzicky unaveného Derricka Lewisa doslova umlátil a zvíťazil technickým knokautom.

V zaujímavom brazílskom hlavnom predzápase zdolal Jose Aldo Pedra Munhoza na body, Vicente Luque porazil Michaela Chiesu v submisii, Tecia Torres si poradila s Angelou Hill na body a rovnako rozhodnutím na body vyhral aj Song Yadong nad Caseym Kenneym.

Na Prelims a Early Prelims ďalej triumfovali Rafael Fiziev, Vince Morales, Alonzo Menifield, Jessica Penne, Manel Kape, Miles Johns, Melissa Gatto a Johnny Munoz.

UFC 265: Lewis vs. Gane - informácie, dátum a miesto

Podujatie UFC 265, kde budú Derrick Lewis a Ciryl Gane bojovať zatiaľ o dočasný titul v ťažkej váhe, sa uskutoční v sobotu 7. augusta 2021 v noci. Prvé zápasy odštartujú okolo polnoci a finále turnaja je na programe po 4:00 hod ráno v nedeľu 8. augusta. Dejiskom bude aréna Toyota Center v Houstone. Kliknite sem, registrujte sa a sledujte UFC 265 naživo celkom zadarmo.

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Pôvodne mal v titulovom zápase obhajovať opasok proti Derrickovi Lewisovi aktuálny šampión ťažkej váhy Francis Ngannou. Ten však odmietol opäť zápasiť už tri mesiace po zisku titulu, keďže jeho prvá obhajoba bola pôvodne avizovaná až na september.

Organizátori UFC však chceli mať na tomto turnaji titulový zápas, a tak k aktuálnej dvojke v ťažkej váhe Lewisovi dosadili Ciryla Ganeho, ktorý je v súčasnosti tretím v rebríčku tejto váhovej kategórie. Víťaz získa opasok, avšak bude ho musieť potvrdiť proti Ngannouovi.

UFC 265: Derrick Lewis vs. Ciryl Gane - analýza zápasu, kurzy a tip

Aj keď zatiaľ bez titulu v UFC, títo dvaja páni z ťažkej váhy rozhodne nie sú žiadne "orezávatká". Obaja 120-kiloví obri patria medzi najtvrdších a najsilnejších fighterov v organizácii. A tak sa máme v tomto zápase rozhodne na čo tešiť.

Tridsaťšesťročný rodák z Louisiany v súčasnosti žijúci v Texase Derrick Lewis, má na konte už 33 profesionálnych zápasov v MMA. Z toho 25 výhier, až 20 knokautov a iba 7 prehier. Bývalý šampión organizácie Legacy FC už v minulosti o titul v ťažkej váhe UFC bojoval. V novembri 2018 však podľahol v submisii Danielovi Cormierovi. Teraz však ťahá série štyroch výhier v rade. Naposledy vo februári knokautoval Curtisa Blaydesa vo "Výkone večera".

Francúz Ciryl Gane je trochu iný prípad. Bývalý neporazený šampión v muay thai robí profesionálnu MMA iba od roku 2018. Hneď na úvod získal titul v ťažkej váhe organizácie TKO a už po roku bol v UFC, kde doteraz absolvoval šesť zápasov. Jeho bilancia v klietke je 9 - 0, v kickboxerskom ringu je to 13 - 0. Gane nie je zvyknutý prehrávať a okrem rýchlych knokautov dokáže vydržať aj dlhé 5-kolové zápasy ako naposledy v júni proti Alexandrovi Volkovovi, ktorého v Las Vegas zdolal na body.

TIP: Ciryl Gane potvrdí úlohu favorita s kurzom 1,25 sipka Tipnite si vo Fortune

Očakávame víťazstvo Ciryla Ganeho.

Ciryl Gane je na základe svojich predchádzajúcich výsledkov, skúseností a schopností pomerne vysokým favoritom. A to napriek tomu, že Lewis má na konte oveľa viac súbojov v zmiešaných bojových umeniach. Pomerne nízke kurzy sú aj na víťazstvo KO alebo TKO v prospech Francúza. Prekvapenie teda neočakávame.

UFC 265 - fight card, program, zápasy a výsledky

Okrem hlavného titulového zápasu Lewis vs. Gane, sú na hlavnej karte aj ďalšie pútavé súboje v bantamovej: Aldo vs. Munhoz, welterovej: Chiesa vs. Luque či ženskej slamovej váhe: Torres vs. Hill. V nasledujúcej tabuľke nájdete kompletný program a po skončení turnaja aj výsledky jednotlivých zápasov.

UFC 265: LEWIS vs. GANE - FIGHT CARD, ZÁPASY, PROGRAM a VÝSLEDKY
Main card
Heavyweight Derrick Lewis vs. Ciryl Gane (TKO)
Bantamweight Jose Aldo (body) vs. Pedro Munhoz
Welterweight Michael Chiesa vs. Vicente Luque (submisia)
Women's Strawweight Tecia Torres (na body) vs. Angela Hill
Bantamweight Song Yadong (na body) vs. Casey Kenney
Preliminary card (ESPN2 / ESPN+)
Lightweight Bobby Green vs. Rafael Fiziev (na body)
Bantamweight Vince Morales (na body) vs. Drako Rodriguez
Light Heavyweight Ed Herman vs. Alonzo Menifield (na body)
Women's Strawweight Karolina Kowalkiewicz vs. Jessica Penne (submisia)
Early preliminary card (ESPN+ / UFC Fight Pass)
Flyweight Manel Kape (KO) vs. Ode’ Osbourne
Bantamweight Miles Johns (KO) vs. Anderson dos Santos
Women's Flyweight Victoria Leonardo vs. Melissa Gatto (TKO)
Bantamweight Johnny Munoz (submisia) vs. Jamey Simmons

Ako sledovať UFC 265: Lewis vs. Gane - priamy prenos a livestream

Turnaj UFC 265 tak ako všetky ostatné hlavné galavečery UFC opäť nájdete cez víkend programe televízie Premier Sport. Priamy prenos sa však začne až v nedeľu ráno od 3:10 hod. Súboje hlavné karty vám však neujdú.

Podujatie môžete opäť sledovať naživo aj na internetovej platforme VOYO. Ak by ste živý prenos nestihli, môžete si turnaj pozrieť kedykoľvek zo záznamu.

Livestream z galavečera UFC 265 bude znova dostupný aj na webe stávkovej kancelárie Fortuna, kde ho môžete sledovať celkom zadarmo. Ak chcete mať prístup k živému vysielaniu Fortuna TV, stačí mať za posledných sedem dní vsadený akýkoľvek tiket alebo aspon kladný zostatok na hráčskom konte.

1️⃣ Kedy a kde sa uskutoční galavečer UFC 265?

Galavečer UFC 265 s hlavným zápasom v ťažkej váhe Derrick Lewis vs. Ciryl Gane sa uskutoční v noci zo soboty (7. augusta) na nedeľu (8. augusta) v americkom Houstone, v štáte Texas.

2️⃣ Bude sa na turnaji UFC 265 bojovať o titul?

Hlavný zápas Derrick Lewis vs. Ciryl Gane je súbojom o dočasný titul v ťažkej váhe UFC. Víťaz získa opasok šampióna, bude ho však musieť potvrdiť proti Francisovi Ngannouovi.

3️⃣ Kde sa dá UFC 265 sledovať naživo?

Turnaje UFC môžete sledovať naživo pomerne jednoducho aj v našich končinách. Možností máte viacero, či už ide o priamy prenos v televízii alebo livestream na internete. Návod, ako sledovať UFC 265 naživo nájdete vyššie v tomto článku.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Ľudovít Klein vs. Nate Landwehr už v októbri na UFC Fight Night

Ľudovít Klein vs. Nate Landwehr už v októbri na UFC Fight Night

Prvý slovenský bojovník v slávnej UFC Ľudovít "Lajoš" Klein podpísal zmluvu na tretí zápas v elitnej MMA organizácii 🌎 Súboj sa uskutoční...

Ďalší Slovák v UFC? Martin Buday má životnú šancu!

Ďalší Slovák v UFC? Martin Buday má životnú šancu!

Ďalší Slovák je na prahu slávnej UFC. Martina Budaya delia od podpisu zmluvy s najlepšou svetovou MMA organizáciou dve víťazstvá. Nebude to...

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.