UFC 262: Oliveira vs. Chandler - galavečer s titulovým zápasom

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Cezt víkend 15. a 16. mája v noci zo soboty na nedeľu pokračovala najlepšia MMA organizácia sveta ďalším turnajom s označením UFC 262. Hlavným zápasom bol mimoriadne očakávaný súboj Charles Oliveira vs. Michael Chandler.

INFORMÁCIE - LIVESTREAM - FIGHT CARD - HLAVNÝ ZÁPAS

Opasok šampióna UFC. Foto: Andre Luiz Moreira, Shutterstock.com

Hodnotenie UFC 262: 9,6/10

  • Dátum a miesto: 15. mája 2021, Houston, Texas, USA
  • Ponuka stávok: UFC môžete tipovať vo všetkých stávkových kanceláriách.

UFC 262: Oliveira vs. Chandler - informácie

V sobotu 15. mája 2021, v našom časovom pásme v noci na nedeľu 16. mája, sa v texaskom Houstone odohral galavečer UFC 262: Oliveira vs. Chandler. Ako už napovedá názov, hlavným bodom programu bol titulový zápas o uvoľnený opasok v ľahkej váhe medzi Brazílčanom Charlesom Oliveirom a svojským americkým patriotom Michaelom Chandlerom. Kliknite sem a sledujte UFC naživo s bonusom prostredníctvom Fortuna TV.

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Charles Oliveira zdolal Michaela Chandlera a získal titul

Prvé kolo bolo mimoriadne vyrovnané a plné zvratov. Útočili aj inkasovali obaja borci. Tak ako bol Oliveira blízko rýchleho víťazstva, bol aj blízko prehry. Brazílčan v submisii už Chandlera mal "na lopatkách", ale trojnásobný šampión Bellatoru sa z toho napokon dostal a súpera v závere prvého kola zasypal sériu tvdých úderov.

Začiatok druhého dejstva však všetkých šokoval. Oliveira vytiahol presný a tvrdý úder na bradu Chandlera hneď v prvých sekundách. Američan bol značne "nahulený" a išiel k zemi, kde ho "do Bronx" bez problémov dokončil a mohol oslavovať.

Ako sledovať UFC 262: Oliveira vs. Chandler - livestream a priamy prenos

V Houstone sa po dlhom čase konečne bude MMA odohrávať aj pred divákmi, malo by ich tam byť zhruba 17 tisíc. Vy sa s najväčšou pravdepodobnosťou do hľadiska nedostanete, turnaj UFC 262 však stále môžete sledovať naživo z pohodlia vášho domova. K dispozícii máte hneď niekoľko možností, ako vidieť všetky zápasy galavečera naživo.

Priamy prenos nájdete aj v televízii. Vysielať ho v noci bude Premier Sport TV, kde je samozrejmosťou kvalitný česko-slovenský komentár. Vo svojom programe má tento turnaj aj internetová televízia VOYO.

Zakúpiť si môžete aj oficiálny livestream z UFC prostredníctvom PPV (pay-per-view), ktorý je síce drahší, ale ak nemáte inú možnosť, môžete mať dobrý pocit na duši, že ste podporili svoju obľúbenú UFC.

Livestream z celého turnaja nájdete aj na webe stávkových kancelárií, kde môžete využiť aj zaujímavú ponuku live stávok v priebehu jednotlivých zápasov. Odporúčame napr. Fortuna TV, kde dostanete zaujímavý bonus už za jednoduchú online registráciu a tipovať môžete aj bez rizika.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

UFC 262 - fight card, program zápasov a výsledky

Aby ste vedeli, na čo všetko sa môžete tešiť, pozrite sa na kompletný program, resp. hlavnú kartu zápasov a taktiež predzápasy. Čaká vás dohromady 12 súbojov, ktoré sú rozdelené do troch častí. V dostupných priamych prenosoch však podľa všetkého bude dostupná iba "Main Card".

UFC 262: OLIVEIRA VS. CHANDLER - FIGHT CARD, PROGRAM A VÝSLEDKY
MAIN CARD
Lightweight Charles Oliveira (TKO) vs. Michael Chandler
Lightweight
Tony Ferguson vs. Beneil Dariush (body)
Flyweight Matt Schnell vs. Rogério Bontorin (body)
Flyweight
Katlyn Chookagian (body) vs. Viviane Araujo
Featherweight Shane Burgos vs. Edson Barboza (KO)
PRELIMS CARD
Middleweight Ronaldo Souza vs. André Muniz (sub)
Featherweight
Mike Grundy vs. Lando Vannata (body)
Flyweight
Andrea Lee (sub) vs. Antonina Shevchenko
Middleweight Jamie Pickett vs. Jordan Wright (TKO)
EARLY PRELIMS CARD
Flyweight Gina Mazany vs. Priscila Chachoeira (TKO)
Lightweight
Kevin Aguilar vs. Tucker Lutz (body)
Lightweight Sean Soriano vs. Christos Giagos (sub)

Charles "do Bronx" Oliveira vs. Michael "Iron" Chandler - analýza, kurzy a tip

Zlatý klinec večera príde, samozrejme, na koniec. Súboj najlepšieho zemára v UFC a rekordéra Bellatoru, ktorý chce ziskom titulu v ľahkej váhe tejto organizácie prepísať dejiny MMA. Jeden z najočakávanejších zápasov tohto roka.

Brazílčan Charles Oliveira vstúpi do kliekty s 8-zápasovou víťaznou sériou. Je to absolútny majster v jiu-jitsu, ktorý drží v UFC niekoľko rekordov. Má najviac víťazných submisií (19) a najviac víťazstiev pred limitom. Je mimoriadne technicky vyspelý, nebezpečný na zemi, ale aj v postoji, často šokuje súperov nečakanými údermi a je vo výbornej kondícii. A jeho celková profi bilancia v MMA? 30 výhier - 8 prehier - 1 remíza.

Michael Chandler je trojnásobný šampión ľahkej váhy v Bellatore, kde stále drží rekordy v počte víťazstiev (15) aj víťazných submisií (6). Napriek tomu však veľmi rád rozhoduje zápasy aj svojimi tvrdými ranami v postoji. Chandler je bývalý wrestler, takže na zemi bude i obávanému Oliveirovi zdatným súperom. K tomu si pridajte výborné boxerské schopnosti. Až 17 zo svojich 22 víťazných zápasov v profesionálnej kariére ukončil pred limitom. Prehral iba 5-krát a nikdy nie po submisii.

Čo môžete teda od hlavného zápasu UFC 262 očakávať? Ak nikto z borcov neurobí príliš rýchlo nejakú zbrklú chybu, bude to určite vyrovnaný duel. Chandler bude lepší v postoji, Oliveira by mal mať prevahu na zemi. Keďže v redakcii očakávame, že obaja borci pôjdu naplno a agresívne od začiatku, tipujeme, že zápas nedôjde do 5. kola.

TIP: Hlavný zápas nepôjde do 5. kola s kurzom 1,40 sipka Stavte si vo Fortune

Zápas sa určite skončí skôr ako v 5. kole.

Ak sa už neviete dočkať, pozrite si zatiaľ upútavku UFC 262 Countdown. Predstavuje najlepšie zápasy, prináša aktuálne vyjadrenia hlavných protagonistov a prezrádza pikošky.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Michael Chandler

Michael Chandler – rekordér Bellatoru v klietke UFC

Američan Michael "Iron" Chandler patrí medzi najskúsenejších a celkovo najlepších MMA bojovníkov súčasnosti ✔️

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

Ľudovít Klein (UFC)

Ľudovít Lajoš Klein 🥊️ prvý Slovák v UFC a jeho zápasy

Ľudovít Klein je bojovník MMA, ktorý sa ako prvý Slovák v histórii dostal do slávnej UFC✨ A hneď pri svojom debute dokázal zvíťaziť❗✌