Oktagon 30: Bledá vs. Lima - informácie, fight card a kurzy

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Posledný galavečer Oktagon MMA v tomto roku a zároveň jubilejný turnaj s poradovým číslom 30 ponúkne symbolicky 30. decembra aj zápas, ktorý môže priniesť historicky prvú ženskú šampiónku Terezu Bledú.

INFORMÁCIE - FIGHT CARD a VÝSLEDKYBLEDÁ vs. LIMALIVESTREAM

Tereza Bledá oslavuje ďalšie víťazstvo - Oktagon MMA Foto: OKTAGON MMA

Hodnotenie Oktagon 30: 9,6/10

  • Dátum a miesto: 30. decembra 2021 od 17:30 hod, Brno, Česká republika
  • Ponuka stávok: Oktagon MMA môžete tipovať vo všetkých slovenských stávkových kanceláriách

Aktualizácia: Bledá je prvou ženskou šampiónkou Oktagonu, Peňáz opäť úradoval

Česká favoritka hlavného zápasu potvrdila svoju úlohu. Iba 20-ročná Tereza Bledá vo finále štvrtkového galavečera ukončila Brazílčanku Mabelly Limu na TKO už po necelých 2 minútach a stala sa tak historicky prvou ženskou šampiónkou Oktagon MMA. Bledá má opasok "kráľovnej" mušej váhy.

Známy český kickboxer Matěj Peňáz opäť nezostal nič dlžný svojej povesti. I keď ho tentokrát Afričan Cheick Koné zdržal v klietke až do 3. kola a rozťal mu obočie, tvrdý knokaut ho neminul.

Daniel Dittrich dobehol na zápas v ťažkej váhe tak trochu na poslednú chvíľu rovno z práce a Tadej Dajčman ho priškrtil už v 1. kole.

Veľmi tesnú a kontroverznú prehru na body zaznamenal slovenský "Diamantový čávo" Róbert Pukač. Ten podľahol Matúšovi Juráčkovi po split decision, s ktorým sa málokto dokázal stotožniť. Rozhodcov kritizovali samotní organizátori i komentátori.

Výsledky ďalších zápasov na Preliminardy, Early Preliminary a Free Prelims kartách nájdete v tabuľke s kompletným programom TU.

Oktagon 30 - informácie, dátum a miesto

Aj keď povôdne mal byť hlavným ťahákom tohto turnaja duel o titul v strednej váhe medzi Samuelom Krištofičom a Patrikom Kinclom, súčasné obsadenie ponúka nemenej zaujímavé divadlo. Kliknite sem, zaregistrujte sa a sledujte Oktagon 30 naživo!

Prvýkrát v historii česko-slovenskej MMA organizácie totiž uvidíme ženský titulový zápas. Na galavečeri Oktagon 30 sa mladá Češka Tereza Bledá pobije o opasok v mušej váhe proti Brazílčanke Mabelly Lima. Tá však titul získať nemôže ani v prípade víťazstva, pretože nesplnila váhový limit. Podujatie je na programe vo štvrtok 30. decembra 2021 o 17:30 hod v Pevnosti Brno (Zoner BOBBYHALL).

Sledujte Oktagon 30 naživo na TV Tipsport!

Oktagon 30: Bledá, Peňáz, Pukač, Dittrich, Szabová - fight card, program, zápasy a výsledky

Okrem toho, že možno spoznáme historicky prvú ženskú šampiónku Oktagon MMA, ktorou môže byť Tereza Bledá, sa medzi sviatkami môžeme tešiť aj na ďalšie zaujímavé zápasy.

Napr. na bitku dvoch skvelých "knokauterov" Matěja Peňáza a Cheicka Koneho. Slovenský "diamantový čávo" Robo Pukač sa konečne postaví Matúšovi Juráčkovi. Uvidíme aj stret dvoch ťažkých váh Daniela Dittricha s Tadejom Dajčmanom.

Zo zahraničných akvizícií uvidíme zaujímavý súboj Emmanuel Dawa vs. Mateusz Strzelczyk, ale aj duel Aleksander Kolontay vs. Mate Sanikidze.

To však ani zďaleka nie je všetko. Čaká nás aj niekoľko postojárskych zápasov podľa pravidiel Oktagon Underground. Tieto súboje sa na kartu zápasov pridali v rámci Early Prelims a ponúknu určite atraktívne divadlo.

Kompletnú fight card, program a po turnaji aj výsledky jednotlivých zápasov nájdete v nasledujúcej tabuľke.

OKTAGON 30 - FIGHT CARD, PROGRAM, ZÁPASY (VÝSLEDKY)
Main Card
Women's Flyweight (o titul) Tereza Bledá (TKO) vs. Mabelly Lima
Middleweight Matěj Peňáz (KO) vs. Cheick Kone
Heavyweight Daniel Dittrich vs. Tadej Dajčman (SUB)
Welterweight Matúš Juráček (BODY) vs. Robert Pukač
Prelims
Featherweight Jakub Tichota (BODY) vs. Dawid Kareta
Welterweight Emmanuel Dawa vs. Mateusz Strzelczyk (SUB)
Light Heavyweight Daniel Škvor (TKO) vs. Jhonathan Azevedo
Featherweight
Aleksadner Kolontay vs. Mate Sanikidze (BODY)
Catchweight 86 kg Michal Plesník (TKO) vs. Vito Špič
Early Prelims (pravidlá Oktagon Underground)
Catchweight 80 kg
Andreas Čehovský vs. Adrian Tadlánek (BODY)
Catchweight 74 kg Luděk Greguš (BODY) vs. Nikolas Krivák
Catchweight 84 kg Denis Farkaš (KO) vs. Andrej Šimkulič
Free Prelims
Catchweight 75 kg Tomáš Cigánik (BODY) vs. Jakub Mikovčák

Oktagon 30: Tereza Bledá vs. Mabelly Lima - analýza, kurzy a tip

Tereza Bledá má stále iba 19 rokov, no už teraz patrí medzi najlepšie MMA zápasníčky na česko-slovenskej scéne. Rodáčka z Mariánskych Lázní žijúca v Prahe sa doposiaľ môže pýšiť stopercentnou bilanciou v profesionálnych zápasoch: 4-krát sa postavila do klietky a 4-krát zvíťazila. Doteraz mala v Oktagone vždy zahraničné súperky a inak tomu nebude ani tentokrát.

Pri svojom debute na postojárskom turnaji Oktagon Underground dokonca porazila také mená ako Lucia Pudilová či Magdaléna Šormová. V superfinále potom zdolala Slovenku Luciu Szabovú. Tereza teda už ukázala, že si dokáže poradiť s hocikým.

Mabelly Lima je o niekoľko rokov staršia, má 27. To z nej robí profesionálne o niečo skúsenejšiu bojovníčku. V Európe však ešte doteraz nezápasila. Lima má takisto skvelú bilanciu 9 výhier - 1 prehra.

Jedinú porážku však utŕžila možno v najdôležitejšom zápase jej doterajšej kariéry, keď sa v roku 2018 snažila vybojovať si pozvánku do UFC na turnaji Dana White's Contender Series.

Brazílčanka sa prezentuje pomerne komplexným spôsobom boja. Vie súperky knokautovať, utiahnuť v submisii, ale často víťazí aj na body. Je však pomerne nízka.

sipka V Brne však Lima o titul napokon nezabojuje. Na oficiálnom vážení totiž nesplnila limit, a tak sa podľa oficiálnych pravidiel nemôže stať šampiónkou ani v prípade víťazstva.

TIP: Tereza Bledá zvíťazí (kurz 1,23sipka Tipujte a sledujte naživo v Tipsporte

Tipujeme víťazstvo Terezy Bledej.

A práve výšková výhoda bude vo štvrtok večer na strane Terezy Bledej, ktorá má v porovnaní so svojou súperkou takmer o 20 centimetrov viac. To, samozrejme, ovplyvňuje rozsah, útok, obranu a veľa podstatných detailov pri vzájomnej konfrontácii. Pridajte si k tomu, že česká tínedžerka už má na konte skalpy najlepších česko-slovenských fighteriek a o tom, kto je favoritkou titulového zápasu v mušej váhe niet pochýb. Tipujeme jednotku. Spoznáme prvú ženskú šampiónku Oktagon MMA.

Kde sledovať naživo Oktagon 30 naživo - priamy prenos, livestream, PPV

Galavečer Oktagon 30 uvidíte už tradične naživo aj celkom zadarmo prostredníctvom livestreamu na TV Tipsport. Stačí mať vsadený tiket v minimálnej hodnote 1,20 eur a prístup k všetkým športovým prenosom na webe Tipsportu máte garantovaný na celý mesiac. Ak sa zaregistrujete teraz, dostanete vstupný bonus 20 eur a všetky živé prenosy na sedem dní zadarmo.

Na platforme Oktagon.TV si môžete zakúpiť oficiálny full HD prenos z celého turnaja prostredníctvom PPV (pay-per-view). V predpredaji dokonca ušetríte, keďže cena je 9,99 eur. V deň konania turnaja už zaplatíte 12,99 eur.

Organizácia Oktagon MMA opäť vybrala jeden Free Fight, teda zápas zadarmo, ktorý bude vysielať naživo prostredníctvom svojho oficiálneho YouTube kanálu alebo na sociálnej sieti. Tentokrát to bude duel dvoch slovenských debutantov Tomáš Cigánik vs. Jakub Mikovčák.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

1️⃣ Kedy a kde sa uskutoční turnaj Oktagon 30?

Turnaj Oktagon 30 sa mal pôvodne konať 30. decembra 2021 v Pevnosti Brno, teda v známej aréne Zoner BOBBYHALL.

2️⃣ Kto nastúpi v hlavnom zápase galavečera Oktagon 30?

Turnaj bude mať tak trochu dva hlavné zápasy. Jedným z nich bude súboj, v ktorom Češka Tereza Bledá zabojuje o titul prvej ženskej šampiónki Oktagonu proti Brazílčane Mabelly Lima. Tá nenavážila a opasok tak získať nemôže. Je tu však aj atraktívny súboj dvoch postojárov Matěja Peňáza a Cheicka Koného. Kompletný prehľad zápasov na fight card nájdete TU.

3️⃣ Kde sa dá sledovať naživo Oktagon 30?

Oktagon 30 môžete sledovať naživo prostredníctvom internetu viacerými spôsobmi. Dokonca aj zadarmo. Návod nájdete vyššie v tomto článku.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Oktagon MMA (logo)

Oktagon MMA – všetko o česko-slovenskej organizácii

Kompletné informácie a program najväčšej česko-slovenskej MMA organizácie Oktagon spolu s prehľadnm programom akcií.

Lucia Szabová a jej víťazná radosť.

Lucia Szabová – profil neporazenej slovenskej bojovníčky

Azda najväčší slovenský talent medzi ženami v MMA 🔥 Jedna z top bojovníčok na česko-slovenskej scéne a v profi klietke stále neporazená.

Robo Pukač po víťaznom zápase.

Robert Pukač – Diamantový čávo slovenskej MMA

Nielen vďaka svojej osobnosti a výzoru je to jeden z najvýraznejších slovenských MMA bojovníkov vôbec❗