Box: Benavidez vs. Andrade – o titul, informácie, fight card, výsledky, VIDEO

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Tri titulové zápasy, veľká bitka dvoch neporazených šampiónov, ktorá sa mala udiať už v roku 2019 a ďalšia skvelá boxerská show Las Vegas. To bol turnaj s Davidom Benavidezom a Demetriom Andradem tento víkend.

BENAVIDEZ 🆚 ANDRADE
InformácieVýsledkyLivestream

David Benavidez (Interim WBC) Foto: Profimedia

Hodnotenie boxu Benavidez vs. Andrade: 8,9/10

  • Termín: 26. november 2023
  • Miesto: Las Vegas, Nevada, USA
  • Kurzy: vo všetkých stávkových kanceláriách

Výsledky: Benavidez obhájil dočasný titul (VIDEO), šampiónmi aj Matias a Roach

David Benavidez v súboji o titul interim šampióna strednej váhy WBC zvládol obhajobu proti Demetriusovi Andradem. Zápas v Las Vegas nešiel ďalej ako do šiesteho kola. Andrade mal pritom dobrý začiatok, keď v prvých troch kolách nabodoval. Vo štvrtok kole sa však zápas začal lámať, Benavidez prebral iniciatívu veľmi agresívnym spôsobom, Andrade dostal niekoľko tvrdých úderov.

Počas prestávky po piatom kole prišiel Andradeho skontrolovať lekár. Keď uplynul čas, Boo Boo pod tlakom rozhodcu opäť naskočil do boja. Pokúsil sa útočiť, no protiofenzíva Benavideza bola opäť nebrániteľná. Na konci šiesteho kola sa potom Andradeho tím v rohu rozhodol zápas vzdať. Benavidez zvíťazil na technický knokaut.

Podobný scenár mal aj zápas o titul IBF World v superľahkej váhe, kde musel hodiť uterák do ringu Shohjahon Egashev a z výhry na TKO sa tešil Subriel Matias.

V treťom titulovom zápase večera porazil Lamont Roach Hectora Luisa Garciu tesne na body po split decision.

Kompletné výsledky turnaja v Las Vegas nájdete TU »

Box: Benavidez vs. Andrade – informácie, dátum, čas a miesto

Veľmi zaujímavý turnaj v boxe s troma titulovými zápasmi je na programe tento víkend v Las Vegas. V noci zo soboty na nedeľu 26. novembra 2023 od 02:00 hod sa v Michelob Ultra Aréne v Mandalay Bay Resorte otvorí veľký galavečer, ktorý vyvrcholí hlavným súbojom medzi dvoma neporazenými boxermi Davidom Benavidezom a Demetriom Andradem o dočasný titul Super Middleweight. To však bude iba špička ľadovca. Kliknite TU sipka zaregistrujte sa a tipujte box úplne bez rizika!

Box sleduj priebeh zápasu tu

🥊 Hlavný zápas: David Benavidez (ic) – Demetrius Andrade
🗓️ Termín: 26. november 2023, 02:00 hod
🌎 Miesto: Michelob Ultra Arena, Las Vegas, USA
📺 Naživo: FITE.TV

David Benavidez vs. Demetrius Andrade: Interim WBC Super Middleweight Title – analýza, kurzy a tip

David Benavidez (26) sa narodil vo Phoenixe v Arizone mexickému otcovi ekvádorsko-dominikánskej matke. Boxera z neho urobil práve otec, ktorý ho spolu s bratom trénoval už od útleho detstva. Na amatérskej  úrovni mal bilanciu 15–0 a veľa sa na tom nezmenilo ani v profi kariére, ktorú odštartoval v roku 2013.

Už po dvoch rokoch (2015) sa stal Severo-americkým juniorským šampiónom v poloťažkej váhe. O ďalšie dva roky (2017) získal prvý WBC titul v super strednej váhe. Až doteraz v profi boxe neprehral ani jeden zápas. Jeho bilancia 27 výhier (23 knokautov) – 0 prehier. V súčasnosti je držiteľom dočasného "interim" titulu, ktorý sa chystá cez víkend obhájiť.

DAVID BENAVIDEZ POROVNANIE DEMETRIUS ANDRADE
The Red Flag prezývka Boo Boo
Interim WBC tituly WBO
26 rokov vek 35 rokov
27–0–0 bilancia 32–0–0
23 knokauty 19
191 cm výška 185 cm
189 cm dosah 187 cm
orthodox postoj southpaw

Demetrius Andrade (35) je starší a o niečo skúsenejší boxer, ktorý má amatérsky titul majstra sveta z roku 2007 a niekoľko úspešných titulových zápasov o opasok WBO v strednej váhe. Rodák z Rhode Islandu však máva aj problémy so zákonom kvôli rozličnej malej kriminalite. V roku 2018 bol zatknutý za šoférovanie so zbraňou v ruke.

"Boo Boo", ako ho v Amerike prezývajú, v profesionálnom boxe doteraz zaznamenal 32 výhier a 19 knokautov, neprehal ani raz. V minulosti vyhral titul WBA v poloťažkej váhe a niekoľkokrát už obhájil spomínaný titul WBO v strednej váhe. Pridá do svojej zbierky teraz nový opasok?

NÁŠ TIP: Benavidez zvíťazí (kurz 1,28sipka Stavte si vo Fortune!

  • Bude to súboj dvoch rozdielnych postojov, čo často prináša v ringu zaujímavé zápletky, zmeny v stratégiách alebo prekvapujúce knockdowny akoby z čista jasna. Ani jeden z borcov zatiaľ neprehral, takže aj z tohto pohľadu im ide o veľa. Po marcovom víťazstve nad Calebom Plantom má Benavidez sebavedomie vysoko, je taktiež papierovým favoritom a vo vyrovnanom zápase očakávame jeho víťazstvo aj my. Na body.
FORTUNA KURZY: BENAVIDEZ vs. ANDRADE
BENAVIDEZ 1 (1,28) ⭐ Remíza X (21,00) ANDRADE 2 (3,80)

PBC: Benavidez vs. Andrade – fight card, program, zápasy a výsledky

Okrem Davida Benavideza s Demetriom Andradem sa v tento večer o titul pobijú aj ďalší boxeri. Opasok IBF World šampióna superľahkej váhy bude v hre medzi Subrielom Matiasom a Shohjahonom Ergashevom. WBA World titul v superperovej váhe zase v bitke Hectora Luisa Garciu s Lamontom Roachom.

V ringu sa objavi aj Jose Benavidez Junior, mladší brat Davida, ktorý si v strednej váhe zmeria sily s Jermallom Charlom. Kompletný prehľad zápasov a po skončení turnaja aj všetky výsledky nájdete v nasledujúcej tabuľke.

BOX: BENAVIDEZ vs. ANDRADE
FIGHT CARD, PROGRAM, ZÁPASY, VÝSLEDKY
Super Middleweight
(o dočasný titul WBC)
David Benavidez (TKO) 🏆 Demetrius Andrade
Super Lightweight
(o titul IBF World)
Subriel Matias (TKO) 🏆 Shohjahon Ergashev
Super Featherweight
(o titul WBA World)
Hector Luis Garcia 🏆 Lamont Roach (BODY)
Middleweight Jermall Charlo (BODY) vs. Jose Benavidez Jr.
Super Lightweight Sergey Lipinets vs. Michel Rivera (BODY)
Super Featherweight Pablo Vicente vs. Muhammadkhuja Yaqubov (BODY)
Super Welterweight Vito Mielnicki Jr. (TKO) vs. Alexis Salazar Flores
Super Middleweight Daniel Blancas (BODY) vs. Raiko Santana
Super Lightweight Israel Mercado (BODY) vs. Wesley Rivers
Featherweight Curmel Moton (KO) vs. Hunter Turbyfill
Lightweight Jabin Chollet (BODY) vs. Jorge Perez
Welterweight Alex Holley vs. Allen Medina (BODY)

Ako sledovať naživo Box: Benavidez vs. Andrade – LIVE PPV stream online, TV priamy prenos?

Televízny priamy prenos z tohto turnaja ani zápasu na Slovensku nebude. Turnaj bude v Európe vysielaný prostredníctvom platenej PPV (pay-per-view) platformy FITE.TV, ktorá je globálna, takže by vám mal prenos fungovať aj na našom území.

Livestreamy na webe stávkových kancelárií u nás zrejme taktiež nenájdete, i keď odporúčame cez víkend ešte pozrieť program Fortuna TV. Ak by ste živý prenos aj nenašli, nájdete celkom dobrú ponuku kurzov na zápas Benavidez vs. Andrade, ale aj ďalšie súboje tohto galavečera. Ak sa vo Fortune registrujete teraz ako nový zákazník, dostanete k tomu aj prvú stávku bez rizika až za 30 EUR a tiež 30 FREE spinov do online kasína.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

RFA 13: Budapešť

RFA 13: Budapešť – informácie, fight card a výsledky

Po niekoľkých mesiacoch opäť v Budapešti. Tento víkend v sobotu sa na turnaji RFA 13 konala bitka o titul prvého zahraničného šampióna.

Tyson Fury ako kráľ

Box – najpopulárnejší bojový šport

V tomto článku sa dozviete niečo o histórii, pravidlách, váhových kategóriách, najvýraznejších osobnostiach a ďalších zaujímavostiach zo...

Stavte si bez rizika a sledujte Fight Night Challenge naživo vo Fortune!

Fight Night Challenge 5: Momo vs. Hossa – informácie, zápasy, výsledky

Slovenská showbiz-bojová organizácia Fight Night Challenge sa prezentovala v decembri s ďalším turnajom. Videli sme zaujímavé boxerské...