KSW 87: Stošić vs. Martínek – informácie, zápasy, výsledky a video

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Poľská KSW sa vracia do Čiech. Tentokrát postaví svoj stan v Třinci, kde sa predstaví opäť množstvo českých debutantov. V hlavnom zápase sa Michal Martínek postaví v ťažkej váhe hviezdnemu Darkovi Stošićovi.

INFORMÁCIEFIGHT CARDVSTUPENKYLIVESTREAM
Stošić / MartínekSzymanski / BrichtaMacek / Polischuck

Michal Martínek Foto: Profimedia

Hodnotenie turnaja KSW 87: 9,2/10

  • Dátum a čas: Sobota, 14. október 2023, 19:00 hod
  • Miesto konania: Třinec, Česká republika
  • Ponuka stávok: KSW môžete tipovať vo všetkých stávkových kanceláriách

Výsledky: Martínek padol, Brichta sa teší z ďalšieho víťazstva

Třinec v sobotu večer videl, žiaľ, iba jedno české víťazstvo. Postaral sa oň Leo Brichta, ktorý v hlavnom predzápase turnaja porazil silného Romana Szymanskiho po technickom knokaute v treťom kole.

 

Po ňom však prišiel na rad hlavný súboj s Michalom Martínkom a Darko Stošićom. Tam však český fighter ťahal za kratší koniec. Stošić vyhral po brutálnom knokautovom údere po dvoch minútach boja.

 

Neuspel ani Filip Macek, ktorého Oleksii Polischuck utiahol v submisii do "triangle armbar" ešte v prvom kole.

Vojtech Garba aj Lukáš Dvořák prehrali na body. Josef Štummer dostal od Dawida Karetu zdrvujúce KO kolenom.

Pozrite si kompletné výsledky turnaja KSW 87 sipka

KSW 87: Třinec – informácie, dátum, čas a dejisko (kedy a kde)

Galavečer KSW 87 sa koná už tento víkend, v sobotu 14. októbra 2023 o 19:00 hod vo Werk Aréne v Třinci. Trend expanzie poľskej organizácie do Českej republiky sa už stáva pravidlom. Vďaka tomu sa v tomto podniku predstaví aj množstvo nových českých bojovníkov, ktorí zažiju premiéru. Buďte pri tom! Kliknite sem, stavte si a sledujte KSW 87 LIVE sipka

MMA sleduj priebeh zápasu tu

PREVIEW KSW 87
🥊️ Hlavný zápas: Darko Stošić – Michal Martínek
🗓️ Dátum a čas: 14. október 2023, 19:00 hod
🛰️ Miesto: Třinec, Česká republika
💻 Livestream: Fortuna TV, VOYO, KSWTV.com

Zoznam českých mien na fight card KSW 87 je naozaj bohatý. V hlavnom súboji to bude už spomínaný Michal Martínek proti Darkovi Stošićovi. Ťažký zápas čaká aj Lea Brichtu, ktorého preverí Roman Szymanski. Dobre známy Filip Macek sa postaví Ukrajincami Oleksiimu Polischuckovi. Z ďalších borcov sú to Vojtech Garba, Lukáš Dvořák a Josef Štummer.

KSW 87: Darko Stošić vs. Michal Martínek (heavyweight) – analýza, stávky, kurzy a tip

Srbský fighter Darko Stošić (31) má na konte množstvo skúseností ako bývalý šampión organizácie FFC, ako bývalý účastník UFC a za posledné roky aj niekoľko dobrých zápasov v KSW. Rodák z mesta Laćarak je tiež bývalý juniorský šampión v džude, no v MMA sa pýši aj mimoriadne dominantnými štatistikami v postoji.

Jeho celková bilancia v profesionálnej kariére zápasníka zmiešaných bojových umení je 18 výhier – 6 prehier. Na knokauty to má 12–3, v submisii 1–0 a pomer úspechov a neúspechov na body 5–3. Môžeme teda povedať, že ide o komplexného bojovníka, ktorý si radšej vyberá boj v postoji, ale veľmi silný je aj v klinči. Zaujímavosťou je, že Stošić v KSW naposledy porazil slovenského bojovníka Štefana Vojčáka.

Pražák Michal Martínek (33) je veľmi dobre známym menom aj v Oktagone, kde sa pred pár rokmi stal šampiónom ťažkej váhy. V rovnakom období sa pokúsil kvalifikovať aj do UFC, no na podujatí Dana White's Contender Series v roku 2019 neuspel. A tak si to najprv namieril do ruskej organizácie ACA, odkiaľ vlani preskočil do KSW.

Pri svojej premiére v poľskom podniku Martínek porazil Filipa Stawowyho. Druhý štart mu však až tak nevyšiel. S Danielom Omielanczukom prehral na body tesne po "split decision". Celkovo je to však veľmi úspešný bojovník s bilanciou 10 výhier – 4 prehry, ktorý má silné predovšetkým päste a lakte. Je to teda v prvom rade postojár.

NÁŠ TIP: Stošić zvíťazí (kurz 1,30sipka Stavte si a sledujte vo Fortune!

  • Bude to boj dvoch typovo a štýlovo veľmi podobných fighterov. To znamená, že zápas môže trvať dlho, ale aj veľmi krátko, keďže obaja majú obaja veľmi silné postojárske schopnosti. Papierovým favoritom je Stošić, s čím sa dá súhlasiť. Jeho skúsenosti môžu zohrať veľkú rolu. Porazí po slovenskom obrovi aj toho českého? Myslíme si, že áno.
FORTUNA KURZY: STOŠIĆ vs. MARTÍNEK
STOŠIĆ 1 (1,30) ⭐ Remíza X (45,00) MARTÍNEK 2 (3,27)

KSW 87: Roman Szymanski vs. Leo Brichta – kurzy a tip

Poliak Roman Szymanski (30) mal v posledných rokoch v KSW výbornú formu, i keď v júli tohto roka podľahol Valeriuovi Mirceovi. Bývalý šampión organizácie FEN bol tiež mimoriadne úspešným boxerom a grapplerom s početnými úspechmi. Pochopiteľne je tak veľmi všestranný a nepredvídateľný. V profi MMA má štatistiky 17 výhier – 7 prehier.

Skvelú fazónu ťahá v súčasnosti aj Leo Brichta (26), ktorý má na konte osem zápasov bez prehry, z toho sedem víťazstiev a jeden "no contest" zápas. V KSW debutoval v júni tohto roku na veľkom turnaji Colosseum 2,  kde porazil Macieja Kazieczka na body po "split decision". Bývalý fighter RFA i Oktagonu taktiež disponuje komplexnými bojovými schopnosťami, ktoré doposiaľ pretavil do bilancie 11 výhier – 3 prehry.

NÁŠ TIP: Szymanski zvíťazí (kurz 1,47sipka Vsaďte si vo Fortune!

  • Szymanski je o niečo skúsenejší, ostrieľanejší a tiež komplexnejší borec ako Brichta. Môže to byť dobrý zápas, no Poliak ho prehrá iba ak urobí veľkú chybu. Tipujeme jednotku.
FORTUNA KURZY: SZYMANSKI vs. BRICHTA
SZYMANSKI 1 (1,47) ⭐ Remíza X (45,00) BRICHTA 2 (2,53)

KSW 87: Filip Macek vs. Oleksii Polischuck – stávky, kurzy, tip

Po neúspechu v titulovom zápase v Oktagone s Gustavom Lopezom v decembri minulého roka Filip Macek (32) hľadá barličku, ktorá by mu pomohla vrátiť sa späť na víťaznú vlnu. Pri premiére v KSW v máji tohto roka však prehral so Sebastianom Przybyszom po technickom knokaute. Inak je to však veľmi skúsený bojovník a mimoriadne zdatný grappler. Celkovo sa v kariére pýši bilanciou 27 výhier – 18 prehier – 1 remíza, v submisii má skóre 20–8.

O pár rokov mladší Ukrajinec Oleksii Polischuck (27) prišiel do KSW iba v októbri minulého roka. Pri premiére podľahol Adamovi Soldaevovi. Predtým bojoval v organizáciách AFN, FEN, WWFC a podobne. Môžeme ho označiť za zručnosťami vyváženého bojovníka. Jeho profi bilancia je 10 výhier – 4 prehry a ešte nikdy nebol knokautovaný.

NÁŠ TIP: Macek zvíťazí (kurz 2,53sipka Tipujte vo Fortune!

  • Napriek tomu, že ani v tomto prípade opäť nie je český bojovník papierovým favoritom, my sa budeme prikláňať k Macekovi. Je oveľa skúsenejší ako jeho náprotivok, čo by mohol využiť vo svoj prospech a po dvoch prehrách konečne zvíťaziť. S atraktívnym kurzom 2,53 odporúčame tipovať jednotku.
FORTUNA KURZY: MACEK vs. POLISCHUCK
MACEK 1 (2,53) ⭐ Remíza X (45,00) POLISCHUCK 2 (1,47)

KSW 87: fight card (karta), zápasy, bojovníci, program a výsledky

Na karte zápasov třineckého turnaja nájdeme až sedem českých bojovníkov. Niektorí sú v KSW už známymi tvárami, iní zažiju svoju veľkú premiéru. Kompletný prehľad bojovníkov, program zápasov a po skončení galavečera aj výsledkov nájdete v nasledujúcej tabuľke:

KSW 87: FIGHT CARD, PROGRAM, ZÁPASY, VÝSLEDKY
Heavyweight Darko Stošić (KO) 1(2:04) Michal Martínek
Lightweight Roman Szymanski 3(4:15) Leo Brichta (TKO)
Bantamweight Filip Macek 1(4:06) Oleksii Polischuck (SUB)
Light heavyweight Ivan Erslan 1(4:21) Rafal Haratyk (KO)
Heavyweight Vojtech Garba 3(5:00) Michal Dreczkowski (BODY)
Light heavyweight Lukáš Dvořák 3(5:00) Adrian Dudek (BODY)
Lightweight Sahil Siraj (TKO) 1(3:16) Ahmed Abdulkadirov
Featherweight Josef Štummer (KO) 1(4:10) Dawid Kareta
Bantamweight Carl McNally 3(2:52) Tobiasz Le (TKO)

Vstupenky (lístky) na turnaj KSW 87: Třinec (Werk Arena) – online, predaj, ceny, dostupnosť

Lístky na galavečer KSW 87 v třineckej Werk Aréne sú v predaji online v sieti ticketmaster.cz. Tento týždeň boli ešte stále voľné nejaké miesta na tribúne aj na ploche. Chcete si to užiť s atmosférou na vlastnej koži? Neváhajte, pretože vstupeky sa rýchlo míňajú. K dispozícii sú stále tikety za 378 až 8,085 Kč.

Ako a kde sledovať KSW 87 naživo: LIVE stream online, PPV priamy prenos

Priamy prenos z turnaja KSW 87 odvysiela v sobotu 14.10. od 19:00 hod internetová televízna platforma VOYO, ktorá vás mesačne vyjde na 5,99 EUR. Platený PPV (pay-per-view) stream si môžete zakúpiť aj na oficiálnom kanáli KSWTV.com za 9,99 EUR.

Livestream zadarmo na Fortuna TV je opäť dostupný pre všetkých zákazníkov tejto stávkovej kancelárie, ktorí si počas tohto týždňa vsadili aspoň jeden ľubovoľný tiket a v deň "D", teda v sobotu, budú mať na hráčskom konte aspoň minimálny finančný zostatok. Každý novoregistrovaný zákazník teraz od Fortuny dostane aj prvú stávku bez rizika až za 30 EUR!

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

1️⃣ Kedy a kde sa koná galavečer KSW 87?

Galavečer KSW 87 sa bude konať na území Českej republiky, konkrétne vo Werk Aréne v Třinci. Už túto sobotu 14. októbra 2023 o 19:00 hod.

2️⃣ Kto bude bojovať v hlavnom zápase KSW 87?

O hlavný zápas na turnaji KSW 87 sa postarajú Srb Darko Stošić a domáca česká hviezda Michal Martínek. Ide o bojovníkov z ťažkej váhy, takže to bude intenzívne.

3️⃣ Kde sa dá KSW 87 sledovať naživo?

Živý prenos z KSW 87 môžete sledovať rôznymi spôsobmi. Turnaj bude vysielaný online cez viacero kanálov, dokonca aj úplne zadarmo. Návod, ako sa dostať k livestreamu zdarma nájdete v tomto článku >>

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

KSW

Priame prenosy a livestreamy KSW: Kde sledovať MMA naživo?

Poľská KSW✨ patrí medzi top MMA organizácie v Európe, ale aj na celom svete. Poradíme vám, ako ju môžete sledovať naživo❗☝

Filip Grznár

Clash of the Stars 6: Grznár vs. Luktuma o titul MMA – informácie, fight card, výsledky

Šiesty galavečer organizácie Clash of the Stars. Miesto, kde sú bizarnosti v kombinácii s bojovými umeniami na piedestále.

MS v rugby 2023 (Francúzsko)

Majstrovstvá sveta v rugby: skupiny, program a livestream

Francúzsko v priebehu septembra a októbra hostí veľký šampionát MS v rugby. Pozrite si program, výsledky a všetky dôležité informácie.