KSW 85: Parnasse vs. Ruchala o titul – informácie, fight card, výsledky

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Poľská organizácia KSW si na tento víkend pripravila jeden z najdôležitejších turnajov roka. Videli sme až dva titulové zápasy a množstvo ďalšej skvelej MMA.

PARNASSE vs. RUCHALA
CHUZHIGAEV vs. GNIDKO
INFORMÁCIEFIGHT CARDLIVESTREAM

Salahdine Parnasse (KSW) Foto Profimedia

Hodnotenie turnaja KSW 85: 9,1/10

  • Dátum a čas: 19. august 2023, 19:00 hod
  • Miesto konania: Nowy Sacz, Poľsko
  • Ponuka stávok: kurzy vo všetkých stávkových kanceláriách

Výsledky: Parnasse aj Chuzhigaev s ľahkosťou obhájili tituly

Francúz Salahdine Parnasse aj naďalej zostáva dvojitým šampiónom KSW. V súboji o titul perovej váhy totiž knokautoval Roberta Ruchalu zaujímavým spôsobom. Najprv ho dostal na zem, kde mal nad ním jasnú prevahu. Nie je však grapplerom, takže sa do toho nepúšťal. Namiesto toho trafil súpera tzv. "futbalovým kopom" do nekrytého miesta pod rebrá a to bol koniec.

 

Turek Ibragim Chuzhigaev zvládol obhajobu titulu v poloťažkej divízii proti Ukrajincovi Bohdanovi Gnidko taktiež pomerne ľahko. V poslednej minúte druhého kola v submisii uchytil "arm-triangle" a pre súpera nebolo cesty von.

 

Pekný knokaut predviedol na turnaji aj Brazílčan Kleber Silva, ktorý ukončil Rafala Kijanczuka pár sekúnd pred koncom prvého kola po úderoch päsťami a kolenom.

No a pred limitom, technickým KO, sa skončil aj otvárací ženský zápas, v ktorom Sandra Succar z Libanonu porazil Wiktoriu Czyzewsku v treťom kole. Nesplnila však váhový limit a tak prišla o časť prémií.

Kompletné výsledky turnaja KSW 85 nájdete TU sipka

XTB KSW 85: informácie, preview, dátum, čas a miesto

Túto sobotu 19. augusta 2023 bude Strzelecki Park Amphitheater v poľskom meste Nowy Sacz dejiskom špeciálneho bojového galavečera XTB KSW 85: Parnasse vs. Ruchala. Vrcholom turnaja bude stret dvoch šampiónov, ktorí sa pobijú o potvrdenie titulu v perovej divízii a ešte predtým uvidíme aj bitku o opasok v poloťažkej váhe. Všetko sa začína v sobotu o 19:00 hod. Kliknite sem, stavte si úplne bez rizika a sledujte KSW 85 NAŽIVO sipka

MMA sleduj priebeh zápasu tu

PREVIEW XTB KSW 85
🥊️ Hlavný zápas: Salahdine Parnasse – Robert Ruchala (o titul)
🗓️ Dátum a čas: 19. august 2023, 19:00 hod
🌍 Miesto: Strzelecki Park Amphitheater, Nowy Sacz, Poľsko
💻 Livestream: Fortuna TV, VOYO, KSWTV.com

XTB je názov poľskej maklérskej spoločnosti so sídlom vo Varšave, ktorá je sponzorom tohto podujatia a tak dostala aj priestor v názve eventu.

KSW 85: Salahdine Parnasse (c) – Robert Ruchala (ic) – o titul featherweight, analýza, kurzy a tip

Francúzsky grappler Salahdine Parnasse (25) sa stal šampiónom perovej váhy v KSW prvýkrát v apríli 2019, keď v Lubline porazil Romana Szymanskiho. Už v decembri toho istého roka titul obhájil v súboji so slovenskou legendou Ivanom Buchingerom. Potom prišla pandémia a po dvoch rokoch (január 2021) ho rýchlym knokautom o opasok obral Daniel Torres. Na konci roka 2021 však Torresa v odvete porazila na body a odvtedy je opäť šampiónom až do dnes. Vlani titul úspešne ubránil pred Danielom Rutkowskim a získal aj opasok v ľahkej váhe, keď zdolal Sebastiana Rajewskiho.

Parnasse je agilný fighter, ktorý je výborný na zemi, ale aj veľmi nepríjemný v postoji. Na konte má iba jedinú prehru, práve KO od spomínaného Torresa. Jeho celková profi bilancia však vyzerá veľmi dobre: 17–1.

Talentovaný Poliak Robert Ruchala (25) sa po skvelých výsledkoch v marci tohto roku dopracoval až k titulu dočasného šampióna, keď vo výbornom zápase zbil Lom-Aliho Eskieva na TKO 25 sekúnd pred časovým limitom v piatom kole.

Nemá síce na konte takú sériu veľkých víťazstiev ako jeho víkendový náprotivok, bude to preňho životný zápas, ale v profesionálnej MMA sa môže doposiaľ pýšiť neporaziteľnosťou: 9–0. Napriek tomu, že má tvrdé rano aj ostré lakte, profiluje sa ako špičkový grappler,

NÁŠ TIP: Parnasse zvíťazí (kurz 1,30sipka Stavte si aj bez rizika Fortune!

  • Nebyť jedného jediného zaváhania s Torresom, pod ktoré sa zrejme podpísala aj pandémie a sťažené podmienky na tréning a prípravu, Parnasse by mal dnes impozantnú bilanciu 17–0. Avšak jedna malá škvrna nič nemení na tom, že je vysokým favoritom tohto súboja, má na to dostatok skúseností, kvality, dokázal vyhrať už veľa podobných zápasov a zdolať nejedného veľkého súpera, takže zvíťazí a o neporaziteľnosť cez víkend príde aj Ruchala.
FORTUNA KURZY: PARNASSE vs. RUCHALA
PARNASSE 1 (1,30) ⭐ Remíza X (50,00) RUCHALA 2 (3,27)

KSW 85: Ibragim Chuzhigaev (c) vs. Bohdan Gnidko – o titul light heavyweight, kurzy, stávky, prognóza

Ryšavý Turek Ibragim Chuzhigaev (32), ktorý do KSW vstúpil iba v januári 2022 a okamžite získal titul v poloťažkej váhe ho opasok brániť už druhýkrát. Ostrieľaný postojár s bohatými skúsenosťami z organizácie ACB a výbornou profi bilanciou 17–5 je favoritom a zápas by mal podľa predpokladov zvládnuť.

Proti nemu však bude stáť mladý nevyspysteľný Ukrajinec Bogdan Gnidko (22), ktorý doposiaľ ešte neprehral (10–0) a má veľmi komplexné zručnosti. V KSW už má na konte tri úspešné a veľmi rýchle zápasy. Kyjevský rodák všetkých desať duelov vo svojej profi kariére ukončil v prvom kole a najdlhšie sa v klietke zdržal iba 3 minúty.

FORTUNA KURZY: CHUZHIGAEV vs. RUCHALA
CHUZHIGAEV 1 (1,57) ⭐ Remíza X (45,00) RUCHALA 2 (2,28)

KSW 85 – fight card, zápasy, bojovníci, program a výsledky

Okrem dvoch spomínaných hlavných titulových zápasov sa cez víkend v KSW predstavia aj ďalší bojovníci a bojovníčky.  Zo známejších mien môžeme spomenúť Patryka Kackmarczyka, Patryka Surdyna či Klebera Silvu, i keď známi budú viac poľským fanúšikom MMA. V dvoch ženských zápasoch sa predstavia domáce fighterky Adrianna Kreft a Wiktoria Czyzewska.

KSW 85: FIGHT CARD, PROGRAM, ZÁPASY, VÝSLEDKY
Featherweight 🏆 Salahdine Parnasse (KO) 2(4:14) Robert Ruchała
Light Heavyweight 🏆 Ibragim Chuzhigaev (SUB) 2(4:14) Bohdan Gnidko
Featherweight Patryk Kaczmarczyk (BODY) 3(5:00) Daniel Tărchilă
Bantamweight Patryk Surdyn 3(5:00) Kamil Szkaradek (BODY)
Catchweight Kleber Silva (KO) 1(4:39) Rafał Kijańczuk
Welterweight Michał Pietrzak 3(5:00) Marcin Krakowiak (BODY)
Women's Flyweight Adrianna Kreft 3(5:00) Yasmin Guimarães (BODY)
Catchweight 72 kg Łukasz Rajewski 3(5:00) Wilson Varela (BODY)
Women's Flyweight Wiktoria Czyżewska 3(2:34) Sandra Succar (TKO)

Kde sledovať naživo KSW 85 – LIVE stream zadarmo, priamy prenos a PPV online

Galavečer KSW 85 si v sobotu večer budete môcť pozrieť naživo aj prostredníctvom slovenskej streamovacej služby VOYO (5,99 eur mesačne), no prístup k oficiálnemu živému prenosu si môžete kúpiť aj priamo na webe platformy KSWTV.com za 9,99 EUR.

Ak patríte k zákazníkom stávkovej kancelárie Fortuna, máte opäť výhodu. Celý turnaj si totiž pozriete aj úplne zadarmo prostredníctvom livestreamu na Fortuna TV. Stačí mať aktívny účet, čiže aspoň jeden vsadený tiket tento týždeň a kladný finančný zostatok na vašom hráčskom konte. Zaregistrujte sa teraz a na víkendové KSW si môžete vsadiť celkom bez rizika až za 30 EUR.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

KSW

Priame prenosy a livestreamy KSW: Kde sledovať MMA naživo?

Poľská KSW✨ patrí medzi top MMA organizácie v Európe, ale aj na celom svete. Poradíme vám, ako ju môžete sledovať naživo❗☝

Ľudovít Klein (UFC)

Najväčšie víťazstvo? Ako Klein roztrhal papierové predpoklady

Ľudovít Klein si v siedmom zápase v UFC pripísal štvrté víťazstvu, už štvrtý zápas bez prehry v rade a celkovo predviedol zrejme najlepší...