KSW 83 (Colosseum 2): Kazieczko vs. Brichta - zápasy a výsledky

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Tento víkend sa na Národnom štadióne vo Varšave uskutočnil azda najväčší poľský MMA turnaj roka. KSW 83 s podtitulom Colosseum 2. Absolútne nabitá karta, titulové zápasy aj jedna česká hviezda.

BRICHTA vs. KAZIECZKO
ZIOLKOWSKI vs. PARNASSE
INFORMÁCIEFIGHT CARDLIVESTREAM

KSW 83 (Colosseum 2): Kazieczko vs. Brichta - zápasy a výsledky Foto: Pixabay

Hodnotenie turnaja KSW 83: 9,5/10

  • Dátum a čas: 3. jún 2023, 19:00 hod
  • Miesto konania: Varšava, Poľsko
  • Ponuka stávok: KSW môžete tipovať vo všetkých stávkových kanceláriách

Výsledky: Pawlak novým šampiónom strednej váhy, Brichta debutoval víťazne

Z troch titulových zápasov sa vo Varšave cez víkend konal napokon iba jeden. V strednej váhe sa o titul pobili Pawel Pawlak a Tomasz Romanowski. Bola to dlhá bitka, ktorú v piatok kole Pawlak rozhodol sériu tvrdých lakťov na technický knokaut.

V hlavnom zápase Mamed Khalidov knokautoval Scotta Askhama brutálnym naskočeným kolenom a následnou "dorážkou" na začiatku tretieho kola.

Očakávaný debut Lea Brichtu dopadol pre českého bojovníka výborne. Vyrovnaný a atraktívny duel po troch kolách rozuzlili až bodoví rozhodcovia. Brichta zdolal Macieja Kazieczka na "split decision".

Kompletné výsledky turnaja KSW 83 nájdete TU sipka

KSW 83: Colosseum 2 - informácie, dátum, čas, miesto (preview)

Sobota 3. júna 2023 bude vo Varšave v znamení veľkolepého MMA sviatku. Na Pod zakrytou strechou Národného štadióna sa o 19:00 hod uskutoční galavečer KSW 83: Colosseum 2. V ňom sa predstaví množstvo domácich i zahraničných hviezd, uvidíme tri titulové zápasy a tiež premiéru českého bojovníka Lea Brichtu. Kliknite sem, stavte si bez rizika a sledujte KSW 83 NAŽIVO!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

PREVIEW KSW 83: COLOSSEUM 2
🥊️ Titulové zápasy: Lightweight, Middleweight, Bantamweight
🗓️ Dátum a čas: 3. jún 2023, 19:00 hod
🛰️ Miesto: Stadion Narodowy, Varšava, Poľsko
💻 Livestream Fortuna TV, VOYO, KSWTV.com

KSW 83: Leo Brichta vs. Maciej Kazieczko (lightweight) - analýza, stávky, kurzy a tip

Leo Brichta (10–3) mal pôvodne na tento zápas nastúpiť už 13. mája, no jeho súper bol zranený a duel tak presunuli. Pražský rodák si tak na svoj debut v KSW musel počkať, no nakoniec mal iba viac času na fyzickú a mentálnu prípravu.

Pre komplexného fightera s dobrým backgroundom v thajskom boxe je to prvý súboj od októbera 2022, kedy bojoval v rámci RFA s Brazílčanom Jacksonom Loureirom. Tento zápas napokon kvôli nebezpečnej zrážke hláv nebol hodnotený. Teraz je však favoritom. Zvládne to?

To závisí aj od prístupu a formy Macieja Kazieczka (9–2), ktorý sa mal teda posledné týždne liečiť zo zranenia. Mimoriadne ostrý poľský postojár má v KSW už množstvo skúseností a najmä skvelé výsledky.

Oba vlaňajšie zápasy vyhral knokautom. Naposledy ho porazil v titulovom zápase šampión Marian Ziolkowski, v apríli 2021 na submisiu, no na konte už má skalpy takých mien ako Francisco Albano Barrio, Wilson Varela či Michael Dubois.

NÁŠ TIP: Brichta zvíťazí (kurz 1,55sipka Stavte si a sledujte vo Fortune!

FORTUNA KURZY: KAZIECZKO vs. BRICHTA
KAZIECZKO 1 (2,32) Remíza X (40,00) BRICHTA 2 (1,55) ⭐

Popravde očakávame veľmi vyrovnaný zápas, ktorý sa môže skončiť aj veľmi rýchlo a akokoľvek. Z oboch strán totiž môže prísť jedna dobre trafená rana znamenajúca knokaut. Brichta má však na rozdiel od svojho súpera lepšie zručnosti aj na zemi, takže disponuje širšími možnosťami, ako zápas ukončiť. Preto tipujeme dvojku.

KSW 83: Marian Ziolkowski vs. Salahdine Parnasse (o titul lightweight) - analýza, kurzy, tip

Súboj dvoch šampiónov, obhajoba a zároveň bitka o druhý opasok v jednom. Poľský "Golden Boy" Marian Ziolkowski (25–8–1) ako úradujúci držiteľ titulu v ľahkej váhe bude štvrtýkrát obhajovať opasok. Ubránil ho pred Maciejom Kazieczkom, Borysom Mankowskim aj Sebastianom Rajewskim. Je to ostrieľaný grappler, ktorý sa nebojí prestrelky na päste či na kopy.

Francúz Salahdine Parnasse (17–1) je možno najväčšou hviezdou súčasnej KSW. Je úradujúcim šampiónom v perovej váhe a zároveň interim šampiónom v tejto ľahkej váhe. Teraz sa pokúsi "zlegalizovať" aj svoj druhý titul, aby sa stal právoplatným dvojitým šampiónom. Aj on je skvelý na zemi, v submisii ešte nikdy neprehral, no zvláda všetky spôsoby boja. Koniec koncov, v profi kariére má na konte iba jedinú prehru. V lightweight divízii Parnasse naposledy dokázal poraziť Rajewskiho.

NÁŠ TIP: Parnasse zvíťazí (kurz 1,50sipka Tipujte vo Fortune

FORTUNA KURZY: SPÔSOB UKONČENIA
ZIOLKOWSKI 1 (2,45) Remíza X (40,00) PARNASSE 2 (1,50) ⭐

Ziolkowski sa síce titulu v ľahkej váhe drží statočne, ale očakávame, že oňho v sobotu večer príde. Parnasse je doslova "zviera" a navyše hladné po ďalšom opasku. Je prakticky takmer neporaziteľný. Bude si však musieť poradiť s tým, že Poliak je až o 12 cm vyšší. Ak vyrieši tento problém, Francúz bude víťazom a dvojitým šampiónom KSW.

KSW 83 - fight card, zápasy, bojovníci, program (výsledky)

Na karte zápasov turnaja KSW 83 nájdeme ešte ďalšie dva titulové zápasy. V bantamovej váhe sa pobijú obhajca Jakub Wiklacz a vyzývateľ Werlleson Martins. A o uvoľnený opasok v strednej váhe zabojujú Pawel Pawlak a Tomasz Romanowski.

Spomínali sme už Lea Brichtu s Maciejom Kazieczkom a Mariana Ziolkowskiho so Salahdinem Parnassem. No a v poslednom zápase večera by sa mali predstaviť Mamed Khalidov a Scott Askham. Toto rozhodne musíte vidieť naživo sipka

KSW 83: COLOSSEUM 2 - FIGHT CARD, ZÁPASY, VÝSLEDKY
Middleweight Mamed Khalidov (KO) 3(1:03) Scott Askham
Heavyweight Mariusz Pudzianowski 2(0:31) Artus Szpilka (TKO)
Middleweight 🏆 Pawel Pawlak (TKO) 5(3:25) Tomasz Romanowski
Heavyweight Arkadiusz Wrzosek (SUB) 1(2:09) Bogdan Stoica
Middleweight Radoslaw Paczuski 1(1:37) Michal Materla (KO)
Lightweight Valeriu Mircea (BODY) 3(5:00) Roman Szymanski
Featherweight Daniel Rutkowski (BODY) 3(5:00) Adam Soldaev
Lightweight Leo Brichta (BODY) 3(5:00) Maciej Kazieczko
Heavyweight Krzysztof Glowacki (KO) 1(1:33) Patryk Tolkaczewski
Catchweight Mariusz Joniak (BODY)
3(5:00) Sebastian Romanowski

Ako sledovať naživo KSW 83: Colosseum 2 - LIVE stream na Fortuna TV, priamy prenos na VOYO a PPV cez KSW TV

Galavečer KSW 83 bude v sobotu večer vysielať naživo streamovacia služba VOYO a pozrieť si ju prípadne môžete aj cez oficiálny PPV (pay-per-view) prenos na platforme KSWTV.com už od 9,99 EUR.

Livestream zadarmo na Fortuna TV je však oveľa rozumnejšia alternatíva. Všetci registrovaní zákazníci, ktorí v priebehu uplynulých siedmich dní vsadili aspoň jeden tiket a v sobotu budú mať na hráčskom konte aspoň minimálny finančný zostatok, sledujú KSW 83 úplne zdarma.

Ak sa teraz zaregistrujete vo Fortune ako nový zákazník sipka získate prístup ku všetkým livestreamom z ponuky Fortuna TV vrátane tohto turnaja a tiež trojitý vstupný bonus, s ktorým si môžete na bojové športy vsadiť aj úplne bez rizika.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

KSW

Priame prenosy a livestreamy KSW: Kde sledovať MMA naživo?

Poľská KSW✨ patrí medzi top MMA organizácie v Európe, ale aj na celom svete. Poradíme vám, ako ju môžete sledovať naživo❗☝

Conor McGregor

The Ultimate Fighter: McGregor vs. Chandler - program a zápasy

Conor McGregor a Michael Chandler sa postavia proti sebe v špeciálnej reality show The Ultimate Fighter. Ktorý tím napokon uspeje?

Clash of the Stars 5: The Champ is Here s bonusmi vo Fortune!

Clash of the Stars 5 - dátum, zápasy, informácie a výsledky

Česká organizácia Clash of the Stars✨ má za sebou ďalší turnaj. Galavečer s poradovým číslom 5 priniesol aj meno prvého šampióna❗