Ako sledovať KSW 63: Soldič vs. Kincl - livestream a priamy prenos

Už tento víkend sa vo Varšave odohrá obrovská bitka o titul welterovej váhy v prestížnej KSW. Patrik Kincl vyzve aktuálneho šampióna Roberta Soldiča. Nenechajte si to ujsť!

Ako sledovať KSW 63: Soldič vs. Kincl - livestream a priamy prenos Foto: Pixabay

KSW 63: Soldič vs. Kincl - informácie, dátum a livestream

Galavečer KSW 63 sa koná vo Varšave v sobotu 4. septembra 2021. Turnaj s mimoriadne silným obsadením v rôznych váhach vyvrcholí titulovým zápasom vo welterovej hmotnostnej kategórii Roberto Soldič vs. Patrik Kincl. Kliknite sem, zaregistrujte sa a tipnite si na víťaza aj s bonusom!

Turnaje KSW na rozdiel od UFC či Oktagonu v živých prenosoch na webových stránkach stávkových kanceláriách neuvidíme. Ak by sa na tom v budúcnosti niečo zmenilo, určite vás o tom budeme informovať. Zatiaľ vám však predstavíme iné možnosti, ako sledovať tento veľký turnaj s výnimočným hlavným zápasom naživo.

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Kde sledovať KSW 63: Kincl vs. Soldič - livestream KSWTV, online PPV, priamy prenos VOYO

Ak hľadáte ľahkú cestu, ako sa dostať k prenosu zo sobotňajšieho podujatia KSW, môžete mať šťastie a objaviť voľný stream na internete. Nezaručujeme vám však kvalitu ani plynulosť takéhoto prenosu. Radšej by ste mali staviť na oficiálne možnosti.

Platený PPV (pay-per-view) prenos cez KSWTV vo vysokej kvalite a s originálnym poľským komentárom si môžete zakúpiť priamo na webe organizácie za 10 eur. Čo je celkom prijateľná cena.

KSW 63 však v sobotu od 20:00 hod vysiela v priamom prenose aj internetová televízia VOYO. Mesačné predplatné stojí iba 5,99 eur, takže je to stále najvýhodnejšia možnosť. Navyše na tejto platforme okrem KSW môžete pravidelne sledovať aj galavečery zo slávnej UFC. Výhodou je, že okrem živého prenosu sú tu všetky športové podujatia dostupné aj zo záznamu.

KSW 63: Patrik Kincl vs. Roberto Soldič - analýza, kurzy, live stávky

Ak vás láka staviť si na tento veľký zápas najmä pre českú MMA, môžeme vám prezradiť, že kurz na Patrika Kincla je naozaj veľmi atraktívny. Poľskí odborníci ani bookmakeri ho totiž nepovažujú za favorita. Rodák z Hradca Králové však nemá čo stratiť, a tak pôjde do zápasu rozhodne viac uvoľnený ako jeho chorvátsky súper.

sipka Prečítajte si našu analýzu zápasu Kincl vs. Soldič a inšpirujte sa!

V priebehu turnaja a počas jednotlivých zápasov určite nájdete na webe stávkovej kancelárie Fortuna aj zaujímavú ponuku live stávok na aktuálne udalosti a vývoj v klietke. To všetko vás môže osloviť a urobiť váš sobotný večer s vrcholovou MMA ešte zaujímavejší.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

UFC - najlepšia MMA organizácia sveta

Kalendár MMA turnajov 2024: UFC, Oktagon a ďalšie

Pozrite sa na kompletný program galavečerov MMA na Slovensku, v Česku i vo svete. V článku nájdete prehľadný zoznam najdôležitejších...

Patrik Kincl

Patrik Kincl - kariéra a zápasy českého bojovníka MMA

Životný príbeh a kariéra českého MMA bojovníka Patrika Kincla je ako z filmu. Úspechy a pády k nemu neodmysliteľne patria a tvoria jeho...

KSW 63: Patrik Kincl vs. Roberto Soldič - dátum a program

KSW 63: Patrik Kincl vs. Roberto Soldič - dátum a program

Česká hviezda Patrik Kincl sa predsa len dočká už tento rok. Po dvoch veľkých víťazstvách a atraktívnych výkonoch zabojuje v organizácii...