ACA 132: Martínek vs. Smoldarev - informácie, kurzy a livestream

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

V piatok 19. novembra sa v bieloruskom Minsku uskutoční turnaj známej ruskej MMA organizácie ACA s poradovým číslom 132. Predstaví sa na ňom aj jeden z najlepších českých bojovníkov v ťažkej váhe Michal Martínek.

INFORMÁCIE - FIGHT CARD a VÝSLEDKY
MARTÍNEK vs. SMOLDAREV - LIVESTREAM

Michal Martínek Zdroj: ČTK/Krumphanzl Michal

ACA 132: Johnson vs. Vakhaev - informácie, dátum a miesto

Turnaj ACA 132 nesie okrem poradového čísla aj názov podľa hlavného zápasu večera, v ktorom sa proti sebe v boji o titul šampióna v ťažkej váhe postavia Američan Tony Johnson Junior a ruský borec z Čečenska Mukhamad Vakhaev. Podujatie sa koná v hlavnom meste Bieloruska v Minsku 19. novembra 2021 so začiatkom od 17:00 hod. Kliknite sem, zaregistrujte sa a tipujte zápasy ACA 132 aj s bonusom.

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Zastúpenie však bude mať aj česko-slovenská MMA. Jedným z ťahákov totiž bude zápas českého bojovníka Michala Martínka, ktorý už viackrát štartoval aj v rámci Oktagon MMA, s Estóncom Denisom Smoldarevom. Zápas je na fight card umiestnený pomerne vysoko a s veľkou pravdepodobnosťou bude predzápasom hlavnej titulovej bitky.

ACA 132 - fight card, program, zápasy (výsledky)

Karta zápasov bol poriadne nabitá a v jej hlavnom zápase napokon Tony Johnson Junior dostal Mukhamada Vakhaeva na TKO. Bohužiaľ, podobný technický knokaut dostla od Denisa Smoldareva aj Michal Martínek. Kompletný prehľad výsledko nájdete v nasledujúcej tabuľke.

ACA 132 - FIGHT CARD, PROGRAM, ZÁPASY a VÝSLEDKY
Tony Johnson Jr. (TKO) vs. Mukhamad Vakhaev
Denis Smoldarev (TKO) vs. Michal Martínek
German Barsegyan (na body) vs. Andrey Kalechits
Levan Makashvili vs. Herdeson Batista (na body)
Chris Honeycutt vs. Nikola Dipchikov (KO)
Khaseyn Shaykhaev vs. Makharbek Karginov (na body)
Beslan Isaev (KO) vs. Cristian Brinzan
Vazha Tsiptauri (submisia) vs. Dmitriy Romanov
Adlan Bataev (na body) vs. Lukasz Kopera
Raphael Pessoa vs. Daniel James (TKO)
Bidzina Gavasheshvili vs. Josiel Silva (submisia)

ACA 132: Michal Martínek vs. Denis Smoldarev - analýza, kurzy a tip

Michal Martínek (31) nevstupuje do tohto zápasu ako papierový favorit. Bookmakeri sa viac prikláňajú na stranu jeho súpera. Český borec pritom v profesionálnej kariére prehral iba dvakrát. Jeho celková bilancia je 9-2.

Pravdou je, že v ACA zatiaľ nestihol presvedčiť, keďže nastúpil iba v dvoch zápasoch s 50-percentnou úspešnosťou. Naposledy v apríli však porazil silného Litovšana Pakutinskasa. "Blackbeard" sa v súčasnosti môže oprieť aj o kvalitnú prípravu v Poľsku.

Denis Smoldarev (31) je síce Martínkov rovesník, ale profesne skúsenejší, vyšší a ťažší. Čo môže byť v klietke jeho veľkou výhodou. Vďaka tomu si môže dobrého strikera držať od tela. Jeho bilancia je 16-8 a najmä v posledných dvoch rokoch má dosť nestabilnú formu.

Martínek však môže uspieť vďaka lepšiemu pohybu a rýchlosti. Smoldarev nezvykne súperov často ukončovať knokautom, v boji však veľa vydrží. Ak sa rodákovi z Prahy podarí dobre trafiť, môže zdvíhať ruky nad hlavu. Veríme, že to Martínek zvládne.

TIP: Michal Martínek zvíťazí (kurz 2,29sipka Stavte si vo Fortune

Tipujeme víťazstvo Martínka.

Ako sledovať ACA 132 naživo - livestream a priamy prenos

Prestížny galavečer ACA 132 z Minsku budete môcť sledovať v piatok 19. novembra podvečer určite sledovať prostredníctvom oficiálneho livestremu na webe organizácie ACA-MMA.com. Za prístup zaplatíte zhruba 10 eur.

Informácie o tom, že by stream z turnaja alebo aspoň zápasu Michala Martínka bol zaradený do ponuky živých prenosov v stávkovej kancelárii Fortuna, zatiaľ nemáme. Podujatie s najväčšou pravdepodobnosťou nebude vysielané ani v priamom prenose na u nás dostupných televíznych kanáloch.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Karlos Vémola

Karlos Vémola – legendárny český MMA bojovník

Karlos „Terminátor“ Vémola je jeden z najvýraznejších českých MMA bojovníkov v súčasnosti. Bol prvým Čechom, ktorý sa predstavil v UFC.

Attila Végh

Attila Végh – slovenská MMA legenda

Attila Pumukli Végh je aktuálne najlepším slovenským MMA bojovníkom. Svoj najvýznamnejší úspech dosiahol v americkej organizácii Bellator.

Patrik Kincl

Patrik Kincl - kariéra a zápasy českého bojovníka MMA

Životný príbeh a kariéra českého MMA bojovníka Patrika Kincla je ako z filmu. Úspechy a pády k nemu neodmysliteľne patria a tvoria jeho...