UFC: Dvořák vs. Ronderos - livestream a priamy prenos

V Las Vegas bol cez víkend 22. až 23. mája na programe UFC Fight Night, kde sme mohli vidieť aj súboj mušej váhy David Dvořák vs. Juancamilo Ronderos. Prečítajte si, ako zápas českého borca sledovať naživo.

David Dvořák - Tipsport Foto: Tipsport

David Dvořák zaznamenal v UFC tretie víťazstvo v rade

Dvořák mladého Kolumbijčana vybavil veľmi rýchlo. Ronderos to nevydržal ani do polovice prvého kola. "Undertaker" mu v submisii totiž nasadil jeho obľúbený "Rear-Naked Choke" a bolo vymaľované - koniec v čase 2:18 min.

UFC Fight Night: Dvořák vs. Ronderos - livestream a priamy prenos

Turnaj UFC Fight Night: Font vs. Garbrandt, ktorý sa v našom časovom pásme začal v sobotu 22. mája 2021 od 22:00 h, ste mohli sledovať hneď niekoľkými spôsobmi. Všetky zápasy galavečera boli k dispozícii aj prostredníctvom Tipsport TV, kde vám stačí mať vsadený tiket v minimálnej hodnote 1,20 eur a livestream z Las Vegas pre vás bude dostupný zadarmo. K tomu odporúčame využiť aj zaujímavú ponuku live stávok. Kliknite sem, tipujte MMA a sledujte zápas Dvořák vs. Ronderos naživo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Priamy prenos z tohto podujatia ste našli aj v televízii. V noci zo soboty na nedeľu ho vysielala športová Premier Sport TV. Tešiť ste sa mohli na kvalitný obraz a plnohodnotný česko-slovenský komentár naklonený Davidovi Dvořákovi.

UFC Fight Night nájdete aj v programe internetovej televízie VOYO. Turnaje tu môžete sledovať naživo alebo si ich pozrieť zo záznamu kedykoľvek neskôr. Stačí sa zaregistrovať.

Ďalšou alternatívou, ktorú môžete využiť, ak prípadne nemáte inú možnosť, je predplatiť si UFC Fight Pass na sledovanie galavečerov prostredníctvom oficiálnej pay-per-view-platformy. Vyjde vás to na niekoľko desiatok eur, avšak dostanete špičkovú kvalitu obrazu a originálny komentár.

V krajnom prípade môžete hľadať voľne dostupný livestream z UFC niekde na internete. V tomto prípade však určite rátajte s tým, že vás to môže stáť veľa času, kvalita prenosu bude nízka a napokon nemáte zaručené, že niečo vôbec nájdete.

Ak sa už neviete dočkať zápasu, pozrite si zatiaľ video upútavku Tipsportu na YouTube, v ktorej účinkuje sám David "Undertaker" Dvořák.

UFC Vegas 27: Dvořák vs. Ronderos - fight card, kompletný program

Oficiálny názov turnaja je UFC Fight Night: Font vs. Garbrandt, čo značí, že hlavným súbojom večera bude stret dvoch bojovníkov bantamovej váhy Rob Font vs. Cody Garbrandt. Na hlavnej karte sa nachádza aj zápas David Dvořák vs. Juancamilo Ronderos, ktorý by sa mal začať okolo polnoci nášho času.

UFC FIGHT NIGHT: FONT VS. GARBRANDT - PROGRAM A VÝSLEDKY
Main Card
Bantamweight Rob Font (body) vs. Cody Garbrandt
Women's Strawweight Yan Xiaonan vs. Carla Esparza (TKO)
Heavyweight Justin Tafa vs. Jared Vanderaa (body)
Women's Featherweight Felicia Spencer vs. Norma Dumont (body)
Bantamweight
Ricardo Ramos (body)
vs. Bill Algeo
Middleweight Jack Hermansson (body) vs. Edmen Shahbazyan
Prelims
Heavyweight Ben Rothwell (sub) vs. Chris Barnett
Welterweight Court McGee (body) vs. Cláudio Silva
Flyweight Bruno Silva (KO) vs. Victor Rodriguez
Featherweight Josh Culibao (body) vs. Sha Yilan
Flyweight David Dvořák (sub) vs. Juancamilo Ronderos
Lightweight Rafael Alves vs. Damir Ismagulov (body)

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

David Dvořák (UFC)

David Dvořák - profil a zápasy českého fightera v UFC

Mladý a talentový český MMA bojovník, ktorý od roku 2020 súťaží v mušej hmotnostnej kategórii slávnej organizácie UFC.

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

Billy Quarantillo - MMA

Mužské a ženské váhové kategórie v MMA

Bojovníci MMA, muži aj ženy, sa na základe váhy rozdeľujú do niekoľkých váhových kategórií, ktoré sa označujú aj ako divízie.