Tereza Bledá opäť v akcii: Ako sledovať UFC LIVE na Fortuna TV

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Tereza Bledá v noci zo soboty na nedeľu (18.6.) nastúpi na svoj druhý zápas v UFC. Kde môžete sledovať talentovanú českú bojovníčku naživo? Poradíme vám v tomto článku.

FORTUNA TV ZADARMO
TV PRENOSPPVYOUTUBE

Tereza Bledá vs. Gabriella Fernandes (UFC Fight Night) Foto: Profimedia

UFC on ESPN 47 (UFC Vegas 75) – dátum, čas, miesto (kedy a kde)

Je to turnaj UFC Fight Night označovaný aj ako 47. podujatie UFC s exkluzivitou ESPN alebo Vegas 75. Z toho nám už vyplýva, že sa koná v Las Vegas, konkrétne v UFC Apex Centre a začiatok je naplánovaný na 01:00 hod v nedeľu 18. júna 2023. Program hlavnej karty príde na rad po 04:00 hod. Kliknite sem, stavte si a sledujte Terezu Bledú v UFC NAŽIVO!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Hlavným zápasom tohto turnaja je súboj v strednej váhe Marvin Vettori vs. Jared Cannonier. Tereza Bledá by mala proti Brazílčanke Gabrielle Fernandes nastúpiť už v treťom zápase od začiatku, takže zrejme okolo 02:00 hod. Prečítajte si našu analýzu zápasu TU sipka

Ako sledovať zápas Tereza Bledá vs. Gabriella Fernandes v UFC LIVE – online stream zadarmo na Fortuna TV

Zákazníci stávkovej kancelárie Fortuna môžu, tak ako každý iný, aj tento turnaj UFC sledovať úplne zadarmo prostredníctvom livestreamu na Fortuna TV. Aby ste prenos mali sprístupnený, podmienkou je mať v priebehu uplynulých siedmich dní vsadený minimálne jeden ľubovoľný tiket a v čase konania podujatia na tipérskom konte finančný zostatok aspoň pár centov.

Ak sa zaregistrujete vo Fortune teraz ako nový zákazník, okrem prístupu k živému prenosu z UFC dostanete aj tri vstupný bonusy. Stávkový kredit až 30 EUR viazaný na výšku vášho prvého vkladu a jeho pretipovanie. Prvú stávku bez rizika až do 30 EUR. A taktiež 30 FREE spinov (zatočení) do online kasína.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

Kde sledovať TV priamy prenos z UFC Fight Night (Bledá vs. Fernandes) – Premier Sport 1 a VOYO

Televízny priamy prenos bude vysielať znova platená stanica Premier Sport 1. Vysielanie sa začína od 04:00 hod, teda so zápasmi hlavnej karty, no súčasťou toho by mohol byť na začiatku aj záznam zápasu Terezy Bledej s Gabriellou Fernandes.

V rovnakom čase bude živý prenos bežať aj na platenej streamovacej službe VOYO, ktorá celý záznam turnaja pre svojich užívateľov uloží aj na neskoršie pozretie. Pre prípade, že by ste náhodou nevstali tak skoro ráno.

UFC on ESPN: Vettori vs. Cannonier – LIVE PPV (UFC Fight Pass)

Všetky turnaje organizácie UFC môžete, samozrejme, sledovať aj prostredníctvom oficiálnej PPV (pay-per-view) platformy UFC Fight Pass. Prístup si môžete zakúpiť na celý turnaj alebo konkrétnu časť fight karty podľa vášho výberu. Všetko vybavíte na oficiálne webe UFC.com.

Video, highlights, záznamy a váženie (weigh-in) na YouTube UFC - Ultimate Fighting Championship

Oficiálny YouTube kanál UFC taktiež ponúka bohatý obsah. Nájdete tu preview takmer ku všetkým zápasom pred turnajom, veľa rozhovor, zostrihov, highlightov, trailerov, upútaviek, profilových formátov, výberoviek a mnoho iného. K tomu patrí aj záznam z verejného váženie bojovníkov pred UFC Vegas 75, ktorý si môžete pozrieť na tomto videu:

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Televízna kamera (UFC)

Kde sledovať UFC dnes: live stream, priamy prenos, PPV

UFC je najprestížnejšia, najväčšia a najsledovanejšia MMA organizácia na svete. Ako a kde môžete v súčasnosti sledovať jej turnaje naživo?

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

Sledujte Oktagon 44 naživo na TV Tipsport!

Sledujte Oktagon 44 NAŽIVO – livestream na TV Tipsport

Už dnes večer sa v nemeckom Oberhausene uskutoční ďalší veľký turnaj organizácie Oktagon MMA s pokračovaním pyramídy Tipsport GameChanger.