Ako sledovať Oktagon 50: LIVE stream zadarmo na TV Tipsport, PPV a YouTube

Už túto sobotu sa v Ostrave koná veľký turnaj Oktagon 50, na ktorom uvidíme dva veľké titulové zápasy a množstvo ďalšej kvalitnej MMA. Nenechajte si to ujsť. V tomto článku vám poradíme, kde si to celé pozriete naživo aj z pohodlia domova.

TV TIPSPORT ☑️ OKTAGON.TV ☑️ YOUTUBE

Sledujte Oktagon 50 naživo na TV Tipsport!

Oktagon 50: Paradeiser vs. Buchinger 2 – informácie, dátum, čas, miesto (kedy a kde)

Jubilejný Oktagon 50 sa koná v sobotu 9. decembra 2023 od 18:00 hod v Ostravar Aréne v Ostrave. Zaručená je tak opäť skvelá česko-slovenská atmosféra v publiku, vysoká medzinárodná kvalita v klietke a samozrejme aj spoľahlivý Full HD prenos pre divákov. Kliknite sem a sledujte Oktagon 50 NAŽIVO sipka

Tento turnaj ponúkne hneď niekoľko špičkových zápasov z toho dva bitky o titul. To najlepšie, čo v Ostrave uvidíte, si môžete prečítať v podrobnejších analýzach nižšie:

TV Tipsport: Ako sledovať Oktagon 50: LIVE stream zadarmo

Na tradičnej spolupráci Oktagon MMA a stávkovej kancelárie Tipsport sa nič nemení. Aj tento turnaj Oktagon 50 tak môžete sledovať naživo úplne zadarmo prostredníctvom livestreamu na TV Tipsport sipka Pozriete si to vo výbornej kvalite obrazu a zvuku na akomkoľvek mobilnom zariadení a dokonca aj v mobilnej aplikácii.

Stačí mať za uplynulých 30 dní pretipované aspoň 1,20 EUR a prístup k živému prenosu máte voľný. Navyše, ak sa v Tipsporte zaregistrujete teraz ako nový zákazník, dostanete okrem livestreamov na prvých 7 dní bezdpomienečne aj 20 EUR na prvé stávky úplne zadarmo.

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Oktagon.TV: Sledujte online Oktagon 50 cez PPV prenos online

Ak nemáte prístup k Tipsportu, stále si môžete kúpiť prístup k živému prenosu z Oktagon 50 na oficiálnej PPV (pay-per-view) platforme Oktagon.TV. V predpredaji sa prenosy predávali už od 12,99 EUR. Za túto cenu máte špičkový Full HD prenos zo všetkých zápasov a celého galavečera vrátane rozhovorov, sprievodného programu a všetkého, čo sa v Ostravar Aréne udeje.

YouTube: Oktagon 50 Free Prelims, tlačová konferencia, verejné váženie, highlighty

Vašej pozornosti by nemal ujsť ani oficiálny YouTube kanál Oktagon MMA, kde teraz nájdete záznam z piatkového váženie bojovníkov, tlačovej konferencie, Oktagon Time a ďalší zaujímavý magazínový obsah. V sobotu si tu pozriete naživo aj otvárací zápas turnaja úplne zadarmo, keďže ide o tzv. "Free Prelims". Po skončení turnaja tu, samozrejme, opäť nájdete tlačovku, záznam či zostrihy z turnaja a jednotlivých zápasov.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Oktagon MMA (logo)

Oktagon MMA – všetko o česko-slovenskej organizácii

Kompletné informácie a program najväčšej česko-slovenskej MMA organizácie Oktagon spolu s prehľadnm programom akcií.

UFC Fight Night - Song vs. Gutierrez - karta, zápasy, výsledky

UFC Fight Night: Song vs. Gutierrez – info, karta, zápasy, výsledky

Túto nedeľu sme mohli sledovať ďalší turnaj UFC Fight Night v Las Vegas. V hlavnom zápase sa predstavili Chris Gutierrez a Song Yadong.

Lukáš Mandinec - Alejandro Ferreiro (PML)

Nová éra PML: spolupráca s Oktagon MMA a generálny partner Fortuna

Známa slovenská postojárska organizácia PML oznámila významné novinky pre rok 2024. Začína sa nová éra, ktorá prinesie niekoľko zmien k...