Vlasto Čepo bude na Fight Night Challenge 6 boxovať proti Marekovi Bartlovi

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Šiesty turnaj organizácie Fight Night Challenge sa uskutoční už v sobotu 20. apríla. Okrem zápasov celebrít sa môžete tešiť na kvalitný súboj podľa pravidiel boxu, v ktorom sa proti sebe postavia Vlasto Čepo a Marek Bartl.

Vlasto Čepo 🆚 Marek Bartl
Livestream

FNC 6: Čepo vs. Bartl - analýza zápasu a tip Foto: Fight Night Challenge

Kedy a kde sa koná Fight Night Challenge 6 (dátum, čas, miesto)

Šiesty turnaj Fight Night Challenge sa bude konať už túto sobotu 20. apríla 2024 od 18:00 h. Dejiskom turnaja bude bratislavská TIPOS Aréna, teda Zimný štadión Ondreja Nepelu. V hlavnom zápase sa proti sebe postavia raper Flexking a komik Strýco Filip.

sipka Kliknite sem, zaregistrujte sa a tipujte z Fight Night Challenge 6

Tipsport - registruj sa a vsaď si online

Na turnaji uvidíte zápas troch na jedného, v ktorom bude proti známemu slovenskému boxerovi Erikovi Tlkancovi bojovať presila mužov, ktorí sa venujú fitness. Nebude chýbať ani český kulturista René Rendys Blahovský, komik Fučo alebo kontroverzný influencer Filip Sulík. To však nie je všetko.

PREVIEW FIGHT NIGHT CHALLENGE 6
🥊️ Hlavný zápas: Frayer Flexking vs. Strýco Filip
🗓️ Termín: 20. apríla 2024, 18:00 hod.
🌍 Miesto: TIPOS Aréna (Zimný štadión Ondreja Nepelu), Bratislava
▶️ Livestream: JOJ Play | YouTube

Analýza, kurzy a tip na zápas Vlasto Čepo vs. Marek Bartl

Vlasto Čepo (29) je profesionálny zápasník, ktorý má v profi MMA bilanciu 12 výhier a 3 prehry. Je to výborný striker a dominuje najmä v postoji. Až osemkrát svojich súperov ukončil na KO alebo TKO. Naposledy absolvoval zápas v organizácii Oktagon MMA v decembri 2023, keď si bojoval s poľským fighterom Piotrom Wawrzyniakom, ktorý ho porazil po technickom knokaute v treťom kole.

"El Chapo" trénuje v trnavskom Spartakus Fight Gyme pod vedením Attila Végha. Má už za sebou aj dva boxerské zápasy v rámci organizácie Fight Night Challenge a obidvoch súperov, Vičića aj Jevického, tam porazil.

Marek Bartl (30) má vo svojej profesionálnej MMA kariére na konte 11 výhier a 13 prehier. Jeho domovským klubom je Octagon Fighting Academy v Bratislave. V zmiešaných bojových umeniach naposledy nastúpil v januári tohto roku na turnaji FABRIQ 4, kde prehral na body s Angličanom Tayom Odunjom.

Od štrnástich rokov sa Bartl venoval boxu, neskôr k tomu pridal tréningy thai boxu, Jiu-Jitsu a MMA. Rovnako ako Čepo, aj on už má za sebou dva zápasy v rámci organizácie Fight Night Challenge. V roku 2022 prehral s Robom Pukačom, no v máji 2023 porazil Karola Ryšavého.

NÁŠ TIP: Čepo zvíťazí (kurz 1,13sipka Stavte si v Tipsporte!

  • Možeme sa tešiť na stret dvoch silných postojárov. Čepo je vysokým papierovým favoritom a mal by si s tým poradiť bez väčších problémov. Náš tip je, že Bartl dostane knokaut!
KURZY TIPSPORT: BARTL vs. ČEPO
BARTL 1 (4,95) ČEPO 2 (1,13) ⭐

Ako sledovať Fight Night Challenge 6: LIVE stream, PPV online, TV priamy prenos

Priamy prenos z turnaja si môžete spustiť prostredníctvom jednorazového PPV (pay-per-view) prenosu, ktorý prináša streamovacia platforma JOJ Play. Cena je 9,99 eur. Zakúpiť si môžete aj mesačné predplatné Premium za 14,99 eur, ktoré vám zaistí prístup do archívu JOJ Play, vrátane živých prenosov FNC.

Na oficiálnom YouTube kanáli Fight Night Challenge môžete sledovať zadarmo "Free prelims" zápasy. Nájdete tu aj tlačovú konferenciu a face-off rozhovory. Livestream zadarmo na webe stávkových kancelárií nebude, no kurzy má vypísané Tipsport, ktorý teraz každému novému zákazníkovi za registráciu daruje vstupný bonus v hodnote 30 eur, ktorý je možno okamžite vsadiť. Práve aj na tento turnaj.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Fight Night Challenge

Čo je Fight Night Challenge – informácie, kalendár, výsledky

Fight Night Challenge je pomerne nová bojová organizácia, ktorá vznikla na Slovensku a sústreďuje sa najmä na celebritné zápasy v boxe 🥊️✨

Fight Night Challenge

Ako sledovať Fight Night Challenge naživo online

Bojová organizácia 🥊️ Fight Night Challenge, ktorá stavia najmä na súbojoch celebrít, má na Slovensku stále viac fanúšikov a divákov.

Vemola vs. Vegh 2 - datum a cas

Odveta zápasu storočia Vémola vs. Végh – dátum, vstupenky a kurzy

Je to potvrdené❗ Česko-slovenská MMA scéna zažije odvetu Zápasu storočia✨ Attila Végh a Karlos Vémola opäť v rámci Oktagon MMA.