UFC Fight Night: Gane vs. Volkov - výsledky

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

V sobotu 26. júna nás čaká ďalšia UFC Fight Night, ktorá ponúkne hlavný zápas v ťažkej váhe Ciryl Gane vs. Alexander Volkov. Prinášame vám základné informácie, kompletnú fight card aj kurzy na hlavný zápas.

ANALÝZA A KURZY - FIGHT CARD A VÝSLEDKY - LIVESTREAM

Uvádzač Bruce Buffer - UFC Foto: Dokshin Vlad, Shutterstock.com

Hodnotenie UFC Fight Night: 8,5/10

  • Dátum a miesto konania: 26. júna 2021, Las Vegas, USA
  • Stávková ponuka: MMA môžete tipovať vo všetkých slovenských stávkových kanceláriách

UFC Fight Night: Gane vs. Volkov - dátum, analýza, kurzy a tip

Ďalší turnaj UFC z kategórie Fight Night prinesie trinásť zápasov v rôznych váhach. Vrcholom bude súboj aktuálnej trojky a päťky v rebríčku ťažkej váhy Ciryl Gane vs. Alexander Volkov. Napriek tomu, že sa podujatie koná v Las Vegas, začína sa pre slovenských fanúšikov vo výbornom čase v sobotu 26. júna 2021 o 19:00 hod. Tu si môžete staviť na zápasy UFC a sledovať ich naživo celkom zadarmo.

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Parížsky kickboxer Ciryl Gane začal s MMA iba v roku 2018 a už o rok bol v UFC. Tak ako v ringu ani v klietke zatiaľ nenašiel premožiteľa. Jeho profi bilancia v zmiešaných bojových umeniach je 8-0. Na svoju minulosť postojára je Francúz pritom pomerne komplexným typom bojovníka.

Jeho náprotivok s prezývkou "Drago" je produkt ruskej MMA školy vybrúsený v špičkových amerických organizáciách. Alexander Volkov je bývalý šampión ťažkej váhy v ruskej M-1 Global aj v Bellatore. Na rozdiel od Ciryla má Rus v MMA za sebou už 41 zápasov s bilanciou 33 víťazstiev (22 knokautov) - 8 prehier. Nie je to kickboxer, má však čierny pás v Tsu Shin Gen bojovom karate, hnedý pás v kyokushin karate a tiež hnedý opasok v brazílskom jiu-jitsu.

A mimochodom, v júni 2016 Volkov na turnaji v Moskve v titulovom a svojom poslednom zápase v M-1 Global porazil slovenskú legendu Attilu Végha. Ubránil tak opasok šampióna, s ktorým odišiel do UFC.

TIP: Alexander Volkov zvíťazí s kurzom 2,19 sipka Stavte si v Tipsporte

Alexander Volkov zvíťazí.

"Bon Gamin", ako znie prezývka 206-centrimetrového Francúza, síce zatiaľ neprehral, ale raz to prísť musí. Gane určite má svoju silu, ale so skúsenosťami a zručnosťami moskovského rodáka sa nemôže porovnávať. Alexander Volkov zvíťazí. Iný výsledok by bol veľkým prekvapením.

UFC Fight Night 190 (UFC on ESPN+ 48) - fight card, program a výsledky

V hlavnom zápase večera napokon uspel na body po piatich kolách Francúcz Ciryl Gane. Podľa hodnotenia rozhodcov zdolal Alexandra Volkova celkom jednoznačne.

Predzápasom večera sa skončil víťazstvom Tannera Bosera, ktorý knokautoval Ovinca St. Preuxa v polovici druhého kola. Ďalší knokaut sme však už na hlavnej karte nevideli.

Timur Valiev aj Tim Means uspeli na body, Renato Carneiro dostal Jaia Herberta v submisii, no a zápas Andre Fili vs. Daniel Pineda sa neklasifikoval, keďže Fili nechtiac pichol súpera do oka a ten nebol schopný pokračovať.

Prelims boli o niečo akčnejšie a priniesli hneď tri knokauty. O prvý sa postaral Marcin Prachnio, ktorý súpera odstavil na začiatku druhého kola nepríjemným kopom. Jeremiahovi Wellsovi stačili na KO päste a podobným spôsobom zbil Danila Marquesa aj Kennedy Nzechukwu, ktorý vyhral TKO.

V ďalších zápasoch uspeli po submisii Shavkat Rakhmonov aj Julia Avila. Po plných troch kolách na body vyhrali Charles Rosa a Damir Hadžovič.

UFC FIGHT NIGHT: GANE vs. VOLKOV - FIGHT CARD
Main Card
Heavyweight Ciryl Gane (na body) vs. Alexander Volkov
Heavyweight Tanner Boser (KO) vs. Ovince St. Preux
Bantamweight Raoni Barcelos vs. Timur Valiev (na body)
Featherweight Andre Fili (nc) vs. Daniel Pineda (nc)
Welterweight Tim Means (na body) vs. Nicolas Dalby
Lightweight Renato Carneri (submisia) vs. Jai Herbert
Preliminary Card (ESPN+)
Light Heavyweight Kennedy Nzechukwu (TKO) vs. Danilo Marques
Welterweight Shavkat Rakhmonov (submisia) vs. Michel Prazeres
Welterweight Warlley Alves vs. Jeremiah Wells (KO)
Light Heavyweight Marcin Prachnio (KO) vs. Isaac Villanueva
Women’s Bantamweight Julia Avila (submisia) vs. Julija Stoliarenko
Featherweight Charles Rosa (na body) vs. Justin Jaynes
Lightweight Yancy Medeiros vs. Damir Hadžović (na body)

Kde sledovať priamy prenos a livestream UFC Fight Night: Gane vs. Volkov

Priamy prenos s česko-slovenským komentárom môžete v sobotu večer pohodlne sledovať na obrazovkách televízie Premier Sport. Ak by ste k nej nemali prístup, všetky turnaj UFC vysiela naživo aj internetová televízia VOYO. Výnimkou nie je ani toto podujatie. Ak ho nestihnete naživo, kedykoľvek si ho tam môžete pozrieť aj z archívu.

Ďalšou možnosťou je livestream na webe stávkových kancelárií. Zápasy UFC Fight Night: Gane vs. Volkov bude cez víkend vysielať naživo napr. TV Tipsport. Stačí sa zaregistrovať, získate bonus, ktorý využijete na minimálnu stávku v hodnote 1,20 eur pokojne priamo na tento turnaj a sledujete súboje zadarmo.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

Ľudovít Klein (UFC)

Ľudovít Lajoš Klein 🥊️ prvý Slovák v UFC a jeho zápasy

Ľudovít Klein je bojovník MMA, ktorý sa ako prvý Slovák v histórii dostal do slávnej UFC✨ A hneď pri svojom debute dokázal zvíťaziť❗✌

Ďalší Slovák v UFC? Martin Buday má životnú šancu!

Ďalší Slovák v UFC? Martin Buday má životnú šancu!

Ďalší Slovák je na prahu slávnej UFC. Martina Budaya delia od podpisu zmluvy s najlepšou svetovou MMA organizáciou dve víťazstvá. Nebude to...